Ce ar vrea o femeie?

 Ce ar vrea o femeie?

O femeie ar vrea ca barbatul ei sa fie fermecator( nu prin aspectul fizic ), iubitor, atent si dragut. O femeie adevarata ar vrea flori, ciocolata si cina la lumina lumanarilor. Dar multe femei din ziua de astazi cica ar  prefera sa fie practice (si tratate ca pe ceva practic/util) si nu mai vor cele de mai sus de la barbatii lor. Cunoasteti pe cineva asa? Eu nu, din fericire pentru mine si fetele din jurul meu e doar teorie.

În realitate, cred eu, tuturor femeilor le plac toate cele de mai sus.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. bubu spune:

    Un pic de romantism din cand in cand nu strica.Lucruri practice si utile aven parte zi de zi.Romantismul e cel ce ne scoate din rutina.

    • addicted spune:

      Din pacate multor barbati le e rusine sa mai fie romantici si/sau considera ca romantismul este o chestie de moda veche si pierduta… Altii spun ca femeile nu mai prefera ca ei sa fie romantici dar uite ca sunt fetele ca noi (si nu suntem tocmai putine) care inca isi doresc flori, cine romantice un mic dejun s.a

      • Andrei spune:

        Mie nu mi-e rusine desi prietenii rad de mine ca mai iau flori sau le spun ca sambata e seara in care stau cu fata mea. de ce sa imi pese? sa vorbeasca sa rada eu stiu ca merita si stiu ca asa imi vine sa fac si aia fac.

  2. ana spune:

    Gesturi frumoase facute din lucruri mici pentru ca astea incanta o inima care iubeste si nu la iubirea de bani ma refer. happy Femeile din ziua de azi nu mai stiu sa aprecieze lucrurile mici.

    • addicted spune:

      Gesturile marunte conteaza mereu am spus si eu asta dar se pare ca e greu de crezut de multi barbati. happy
      Intradevar, sunt multe femei ( invatate si prost de barbati ) care ridica pretentii.

  3. Vienela spune:

    Eu sunt de moda veche si este prea tarziu pentru a ma schimba. Materialismul excesiv il las in seama tinerelor care nu vor sa inteleaga alte aspecte ale vietii. winking

  4. Alin spune:

    Cred ca faci misto de mine….

    Ciocolata, flori ?! Ai vrut sa spui Hermes, Gucci, Gabbana, Mertzan, BMW, etc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *