Ce beau nativele fiecărei zodii !?

Berbec
Când vine vorba de băuturi, nimeni nu e mai mofturos ca tine. Nu contează atât ce bei, cât cum şi cu cine. Nu vei bea niciodată de dragul de a-ţi ocupa timpul. Fiecare ocazie de a bea trebuie să însemne ceva, fie că e o petrecere sofisticată, un cocktail oficial sau o aniversare în cuplu.
Băutura preferată: Remy Martin, dar merge şi o bere nemţească!

Taur

Eşti o persoană fără fiţe, cu picioarele pe pământ şi populară. Eşti mereu invitată la petreceri deoarece răspândeşti buna-dispoziţie peste tot în jurul tău. De asemenea, nu faci nazuri nici la băutură, cu condiţia să nu fie prea tare.
Băutura preferată: Irish Cream
Gemeni
Pofta ta de a gusta viaţa în toate aspectele ei se extinde şiasupra modului în care priveşti alcoolul. Acesta nu e un rău absolut decât în măsura în care îţi pierzi moderaţia, crezi tu.
Băutura preferată: vinul, dar şi delicioasa şi aromata Sangria.

Rac
De multe ori ţi se întâmplă să e uiţi pe tine însăţi în stări de încruntare şi nemulţumire. Atunci însă când nu cugeţi la cât de prost gândit şi executat e fiecare lucru din jur, eşti o companie plăcută pentru o tărie, care te ajută să te destinzi şi să vezi viaţa în culori mai calde.
Băutura preferată : palinca, ţuica de prune. ( greşit, lor le place berea şi vinul roşu. )

Leu
Nimeni nu e mai important în lumea asta pentru tine decât… tu însăţi! De aceea îţi selectezi atent evenimentele la care participi, prietenii cu care te afişezi, inclusiv băuturile! Pentru tine, doar ce e mai bun!
Băutura preferată: vinul spumant şi cocktailurile cu vin spumant.

Fecioară
În sinea ta eşti o fetiţă nehotărâtă. Fie că ai de ales între două opţiuni, sau  între nouăzeci şi nouă, pentru tine e la fel de greu în ambele cazuri. Adori să mergi în cluburi şi baruri cu prietenele sau iubitul şi de fiecare dată să încerci ceva nou, în speranţa că data viitoare la o ocazie publică să poţi să iei o decizie informată relativ la ce vrei să bei.
Băutura preferată: Martini Bianco.

Balanţă
Spre deosebire de Fecioare, tu ştii cât se poate de bine ce vrei şi ce îţi place. Încă dinainte de a avea vârsta legală pentru a-ţi putea comanda o băutură într-un bar, ai ştiut cam ce îţi va plăcea şi ce nu. Preferi o băutură onestă, cât mai pură, în locul celor aditivate cu tot felul de arome.
Băutura preferată: Vodka.

Scorpion
Te poţi lua la întrecere cu majoritatea bărbaţilor, iar la petreceri eşti mereu în centrul atenţiei. Băutura pentru tine este un sport, pe care îl practici pentru a-ţi demonstra încă o dată superioritatea. Poţi să bei orice, oricât de tare, şi nu te vei trezi mahmură a doua zi, ci gata pentru o nouă zi de muncă.
Băutura preferată: berea, în cantităţi imense.

Săgetator
Eşti perefcţionistă şi eficientă atât în carieră, cât şi când vine vorba să dai gata un pahar cu alcool. Nu bei din proprie iniţiativă, iar la tine acasă în bar vom găsi hârtii, nu băutură. Însă la ocaziile de socializare îţi permiţi să amesteci băuturile şi nu te trezeşti niciodată cu capul mare.
Băutura preferată: whisky

Capricorn

Fire romantică şi cu mintea printre stele, probabil lucrezi în cercetare medicală sau în informatică, sau predai filosofia la clasa a XII-a. În orice caz, ieşirile cu prietenii şi ocaziile de a te destinde sunt idei minunate pentru tine! Bei cu măsură, ca să poţi să apeşi declanşatorul aparatului foto pe toată durata petrecerii.
Băutura preferată: afinata.

Vărsător
Pentru tine, băutura este un mijloc de a te destinde şi de a-ţi vindeca temporar timiditatea, dar şi de a renunţa pentru câtva timp la autocontrolul strict, pentru a putea să te integrezi în grup şi să te distrezi. Adori cocktailurile cu mai multe tipuri de alcool şi cu arome fructate.
Băutura preferată: Bellini de Mango

Peşti
Planurile tale de a salva lumea şi de a revoluţiona gândirea universală se amână mereu atunci când cineva te sună şi îţi dă întâlnire seara, ca să încercaţi noul club sau bar deschis în zona trendy a oraşului. Adori petrecerile în familie şi ocaziile unde te poţi relaxa, ştiind că nu trebuie să şi ajungi acasă. Ai nevoie doar de o cantitate mică de alcool ca să te înveseleşti.
Băutura preferată: shot-uri de tequila sau gin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 30 Comments
 1. Buxu says:

  e gresit la berbeci big grin tequila domnle tequila, tequila! big grin

 2. Deni.D says:

  Mie nu-mi place vinul. Eu vreau vişinată! laughing

 3. Peter says:

  Nici pe mine nu prea m-ai nimerit, dar hai, treacă-meargă, merge şi-o tequila. Sau fac schimb cu Buxu! laughing

 4. Adrian Eugen says:

  A fost superb articolul, am ras copios. Insa eu nu consum alcool, deci nu mi se prea potriveste nimic de acolo.

 5. Creve says:

  Greșit laughing Limo-nada laughing

 6. Roscata says:

  Ha,laughinglaughingrolling on the floorrolling on the floor chiar asta e bautura mea preferatalaughinglaughing

 7. Roxana says:

  No alcool shame on you just tea and juice big grin

 8. Mihaela says:

  Eu nu prea beau alcool asa ca nu mi se potriveste. happy bauturi preferate: ceai, sucuri naturale, frappe, limonada. tongue

 9. Diana says:

  N-a mai fost cumva asta o dată? laughing

  Mă rog, nu contează… oricum nu beau alcool.

 10. Catalinna says:

  Până la băutură totul e ok laughing Numai că peştiuca din mine nu bea gin laughing

 11. Torden says:

  laughing… cand o sa ies cu urmatoarea muza… am sa vizitez pagina asta, sa vad daca ai dreptate tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.