Moda zilele noastre

Nu am fost niciodată genul de persoană care să fie în pas cu moda, mai ales când respectiva ” modă ” nu mă reprezenta. De ce să port roz bombon şi culori sidefate când mie nu-mi plac? De ce să port ceasuri dama imense dacă-mi fac mână cât o scobitoare? De ce să mă chinui să fiu … altcineva de dragul modei? Unde mai pui că mereu ce e la modă e şi scump .. Şi oare mărcile X şi Y mă fac mai deşteaptă sau îmi schimbă caracterul? Nu. Rămân acelaşi om fie c-am o geantă de la dulce şi baban fie că-mi iau genti ieftine de la magazinul din colţ.Da, este adevărat că eşti privit altfel dar asta contează până în momentul în care deschizi gura.

Ştiaţi că majoritatea vestimentaţiilor,pielea ce-o vedeti la anumiti pantofi senzationali şi-a accesoriilor de firmă sunt inspirate din modelele de la magazinele din colţ? Diferenţa o face brand-ul desigur iar omul asta cumpără – brand-ul, nu calitatea! Întradevăr sunt şi produse de firmă scumpe de o foarte bună calitate, nu contest asta …

Eu rămân la stilul meu fie că sunt sau nu în pas cu moda pentru că la urma urmei mă îmbrac pentru MINE nu pentru ceilalţi şi atâta timp cât mă îmbrac cu bun gust nu văd care ar fi problema!?Pentru mine e simplu: NU haina îl face pe om !!!!

Simplitatea gătelii şi a vorbirii, cumpătarea, iată podoabe ale naturii.”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Jteph spune:

  Eu niciodată nu am fost „în pas cu moda”. Dar nici nu o să încerc.

 2. Adrian Eugen spune:

  Eu am o alta boloa legata de haine, imi place sa port foarte multe costume. Insa costumele nu le cumpar de la vreun chiosc anume, sau de la vreo marca importanta, ma duc la croitor si acolo imi face pe masura si pe pofta mea happy. Si credema e mult mai bine cand te duci si iti faci dupa propriul gust.

 3. Peter spune:

  Ei, gusturile nu se discută… happy
  Dacă vrei modă, uită-te aici: http://romanianstampnews.blogspot.com/2011/07/miercurea-fara-cuvinte_26.html

 4. Buxu spune:

  Moda? ce e aia? Sa ma simt eu bine cum sunt imbracata.

 5. Torden spune:

  ehee… eu am stilul meu de ani de zile… simplu. Jeansi, tricouri/camasi simple, fara briz-briz-uri, imprimeuri, dungi si alte alea. Si „boconci”. Si ce bine ma simt happy
  Pe strada mai mult apreciez o femeie care stie sa se imbrace, potrivit tenului, inaltimii, marimii formelor, culorii parului, etc… decat una care „e la moda” happy. Roz? Cahhhhh laughing

 6. nICO spune:

  De cele mai multe ori esti catalogat dupa „ambalaj” nu dupa ceea ce ai in cap.

  Mare greseala,pentru ca intr-un anumit moment ajungi sa te miri si tu de ce alegeri faci….laughing (daca te bazezi pe aparente).

  • addicted spune:

   Prima impresie conteaza e normal sa te uiti dupa fizic in prima instanta dar sa nu te BAZEZI pe asta ci sa astepti sa vezi si ce-i poate capul persoanei respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *