Sometimes life is a bitch!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. A. says:

  so fucking true…

 2. Mihaela says:

  True. Am procedat si eu asa, ma saturasem ca eu sa fiu cea care mereu contacteaza anumiti prieteni, la un moment dat am renuntat si dupa un timp relatia de prietenie s-a incheiat de la sine. Daca 2 oameni nu vorbesc luni intregi nimic, atunci nu au cum sa se numeasca prieteni.

  • addicted says:

   Asta incercam si eu sa spun anumitor persoane, ca prieteniile alea in care nu vorbesti deloc dar dupa aia cand te vezi e ca si cum distanta si raceala nu ar fi fost exista doar in FILME! Cineva tot ramane deranjat de distanta chiar de nu o zice in fata ….
   Prieteniile adevarate se mentin constant, ca orice alta relatie de altfel.

 3. Creve says:

  E adevărat. Ar mai fi o variantă laughing) Acum câțiva ani împreună cu un prieten ne-am făcut că am avut un accident și avem picioarele rupte laughing Doar vreo 4 persoane au dat telefon să vadă ce și cum laughing)

 4. Baby R. says:

  Stii ce e culmea? Cand mi s-a acrit tot eu sa fiu aia care dai, si cautai si adunai si tot asa..am disparut, si dupa mi s-a reprosat ca de ce nu dau nici un semn de viata, ca unde am disparut, de ce nu caut si etc..da un reprosat dinala de mai ca imi scotea ochii…

 5. Peter says:

  Ehei, şi încă cum! Precum vorba: “fereşte-mă Doamne de mai rău!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.