Things that I love


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Mihaela says:

  Mai nou, in urma unor dezamagiri mai recente, ma gandesc ca poate e mai bine sa nu ma mai atasez de nimeni. Nu zic sa nu cunosc persoane noi, dar sa le pastrez la stadiul de cunostinte si nu sa devenim prieteni. Zau ca a inceput sa-mi fie frica. Ma gandesc ca mai bine stau singura, cu cei cativa prieteni buni pe care ii am, decat cu atatia care imi fac probleme. sad

  • addicted says:

   De ceva vreme sunt si eu in aceeasi stare/situatie/teama si-am decis sa pastrez o distanta fata de anumite persoane dar nici sa nu ma mai atasez atat de tare de persoanele noi din viata mea. Le agreez, le apreciez, le indragesc insa …cu anumite retineri. Pana acum e ok si consider ca e mai sanatos asa!

 2. Creve says:

  Eu cred că să lași lumea să te cunoască nu poate fi rău. Bineînțeles trebuie să îți păstrezi un colț al tău care să rămână secret. Nu se știe cum poți să respingi o persoană care chiar ar putea să îți devină extrem de apropiată, un adevărat prieten, dar pe care l-am putea respinge doar pentru că alții ne-au dezamăgit. E clar, nu suntem la fel toți big grin

  • addicted says:

   Toti avem cel putin un secret pe care nu-l impartasim nimanui, toti avem chestii pe care preferam sa nu le spunem si toti pastram o oarecare distanta in momentul in care observam ca ne-am luat-o prea des de la prea multe persoane INSA nu e ok sa nu comunici si sa te bagi in coltisorul tau pe veci.

 3. Uooof, nu stiu ce sa spun sad nu mi s-a mai intamplat de un an sa dau peste o persoana de care sa ma atasez atat de tare incat sa-mi devina best friend…Prieteni, colegi, cunostiinte, da. Dar in ceea ce priveste categoria best friends, sunt foarte conservatoare blushing.

 4. Peter says:

  Chestia asta nu mi s-a mai întâmplat cam demult! Din păcate… sad

Leave a Reply

Your email address will not be published.