Stop judging and criticizing!

Am să spun întotdeauna în gura mare faptul că DETESC oamenii care nu sunt capabili să privească dincolo de aspectul fizic şi îşi doresc doar un ambalaj strălucitor! Judecaţi pentru că la rându` judecaţi veţi fi mai devreme sau mai târziu!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 22 Comments
 1. Baby R. says:

  e o vorba: te iei de fizic ca esti prea incult/a sa te iei de altceva? happy

 2. Peter says:

  E corect. Sunt destui care uită că frumuseţea fizică păleşte odată cu avansarea în vârstă. Dar o tută (fie ea şi frumuseţea de pe lume), tot tută rămâne… laughing

 3. Ruxandra says:

  Oamenii de care vorbesti in postul asta sunt prea limitati.

 4. NightOn says:

  Întotdeauna vor exista astfel de oameni. Și eu i-am detestat dar asta nu i-a schimbat cu nimic, drept pentru care nu-i mai bag în seamă. Îi las să zică ce au de zis și cam atât. Îmi sunt total indiferenți.

  • addicted says:

   Asta incerc sa le spun si eu anumitor persoane sa faca pentru ca oricum ai fi lumea nu va fi multumita si va vorbi. E la latitudinea ta cum ii tratezi si cat de mult ii lasi sa te raneasca!

 5. ANM says:

  Sunt de acord cu tine partial. Nu judec dupa aspectul fizic, insa sa fim seriosi, cati din cei care sunt grasi, sunt asa pentru ca sunt bolnavi? Si cati dintre cei care nu se ingrijesc, n`au timp sau sapun?
  Se numeste lipsa de respect de sine, lene draga mea. Multora le e lene sa se spele dimineata, inainte sa se dea cu antiperspirant, multi nu se spala pe dinti pentru ca s-au spalat deja acum 2 zile. Putini isi iau blugi pe masura, pentru ca nu vor sa accepte ca sunt GRASI! De ce sa alerge, sa se gandeasca la ce mananca, sa faca un efort ceva? Pentru ca sunt comozi?
  Nu e vb de pitiponcit ci de mirosul fresh si imaginea cat de cat ok. Cat despre cei care vor, incearca si nu reusesc, da! ii admir din tot sufletul

  Asa ca am sa judec oamenii care ar putea sa aiba grija de ei, dar nu o fac, pentru ca nimeni nu o sa ne respecte daca nu ne respectam noi.

 6. Rox says:

  Vezi si reversul. Momentul in care trebuie sa demonstrezi ca dincolo de “bucata” there is somenthing else winking dincolo de reactii, problema este identica.

 7. Creve says:

  Știi cum e lumea, aruncă ciocolată și păstrează ambalajul.

 8. Pai ce fel de love addict esti tu daca stai sa te gandesti ce o fi sub aparente ? Nu zic ca n-o fi ceva, dar mie mi se pare ca, daca astepti mai mult timp decat iti este necesar sa vezi/admiri suprafata glossy si cel mult poate inca o fractiune de secunda- cel mult 1,2 secunde ca sa-ti intrevezi poate arhetipul preferat, (adica timp total 8,2 secunde), iti tradezi conditia de addict daca nu reactionezi impulsiv cf. fiziologiei de addict.

  http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/5046517/8.2-seconds-needed-to-fall-in-love.html

 9. addicted says:

  “In plus, aria respectiva pt. indragostire/cocaina e diferita de aria raspunzatoare pt. atractia sexuala:” e un lucru stiut de multi. Merci pentru articole, primul e chiar interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.