Google magic

Mi se întâmplă de n`şpe mii de ori pe zi să nu ştiu unde îmi sunt ochelarii şi să-mi fie pe nas, să nu ştiu unde-mi este telefonul şi să fie în mână ,să ţin cana de cafea în mână şi să urlu că vreau cafea !!!! La voi cum se manifestă aiureală, oboseala psihică etc.?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Baby R. says:

  Si inca nu ai zis cum esti la turatie maxima laughing

 2. cojan says:

  Uite aici o cautare buna pe google tongue
  https://www.google.com/#hl=en&sugexp=kjrmc&cp=3&gs_id=a&xhr=t&q=google&tok=M0EbW3PIDXSlC5XjHom3gw&pf=p&sclient=psy-ab&site=&source=hp&pbx=1&oq=goo&aq=0&aqi=g4&aql=f&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=7a3441bdcef5197a&biw=1920&bih=940
  Cat despre aiureala, nu stiu cum ma manifest, sunt prea aiurit sa-mi dau seama laughing

 3. Cris-Mary says:

  laughing Cam asa cum ai descris-o tu mai sus , noroc insa ca nu pot ochelari ..Dar verific de ”spe mii de ori daca am inchis masina..

 4. Max Peter says:

  Cu ochelarii şi cu ceaşca de cafea nu mi se întâmplă, dar cu sculele de scris… (mna, mai o adresă, mai un telefon, mai o coordonată într-un layout, mai un preţ de la parteneri…winking

 5. Diana says:

  Eu sunt foarte rezistentă la oboseala psihică, adică mă pot concentra în continuare… dar am așa o senzație că am ceva greu pe frunte și vederea mi se împăienjenește puțin. Nu prea există stare intermediară… ori pot în continuare să funcționez (dar puțin mai lent, desigur), ori pic lată și adorm. :l))

 6. Creve says:

  Dacă ar face Google și asta îți dai seama că Mama Omida ar da faliment? laughing)

Leave a Reply

Your email address will not be published.