Iubind mai mult…

Nu există balanță pentru cântărirea sentimentelor. Se spune că în dragoste, întotdeauna, dai mai mult decât primești sau, poate, e invers? Să iubești și să-i dăruiești persoanei iubite ce-și dorește, nu doar posibilitatea de a-și satisface plăcerile mondene, ci să-i jertfești chiar onoarea ta este, oare, o dovadă supremă de dragoste, sau de nesfârșită încredere, sau de copilărească naivitate, sau, pur și simplu, de nesăbuință?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Rox says:

  este doar un risc asumat happy

 2. Peter says:

  La mine nu a fost decât o desfăşurare normală a evenimentelor. La altcineva, n-aş putea băga mâna în foc. E chiar greu de spus aşa ceva…

 3. Diana says:

  Este… ceea ce este.

  Dacă o faci aruncându-te cu capul înainte aiurea, e nesăbuință.

  Dacă o faci în deplinătatea înțelegerii gestului, în conformitate cu ceea ce ești, cu lucrurile în care crezi… cu felul tău de a fi… atunci e altă discuție…

  Problema e că majoritatea se aruncă… se aruncă fără nici măcar să fie sigur că e iubire, și nu un gest de bravadă, de demonstrație. Pentru că unii nu știu că doar își imaginează că iubesc… dar simt o lipsă în dragostea lor… iar uneori o compensează (cred ei) cu astfel de gesturi.

 4. Baby R. says:

  Iubind mai mult si daruind tot ce ai mai bun, iti demonstrezi tie faptul ca esti capabil de iubire si altele. simplu

 5. red apple says:

  nu stiu… cred ca nu ai conteaza exact ce este big grin de multe ori face cele mai nebunesti lucruri cand iubesti

 6. vacitim says:

  Neata….depinde cui ii jertfesti totul happy E psibil sa nu inteleaga si atunci sa pierzi totul happy Asa ca e si nesabuinta daca nu iti calculezi pasii, dar daca simti ca e persoana corecta, atunci e cea mai mare dovada de pretuire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.