Lansare iPhone 4S la Orange România

Pentru că toţi s-au îngrămădit la lansarea Vodafone, noi am decis să mergem la lansarea iPhone 4S la Orange, şi bine am făcut! Lansarea a avut loc la Cinema Digiplex – Băneasa Shopping City, într-un spatiu în care îţi era imposibil să fii călcat în picioare şi nu pentru că nu ar fi participat multe persoane ci pentru că, din fericire, spaţiul era foarte încăpător, lucru bine gândit având în vedere faptul că altfel riscai să fii făcut terci de tocurile fetelor şi pantofii băieţilor.

Ce am văzut acolo? Consulanţi energici, mulţi oameni entuziaşti, persoane interesate de Siri şi de tot ceea ce ţine de noul terminal al companiei Apple. Ce am auzit acolo? Discuţii despre terminale evident, răspunsuri clare şi concrete ale angajaţilor la întrebările invitaţilor, a curioşilor şi viitorilor posesori de iPhone 4S şi desigur multe interjecţii şi exclamaţii de genul: ” woooooooooooooooooow “. Printre invitaţi l-am zărit şi pe Adrian Sînă ce părea a se simţi foarte bine, degajat, în elementul lui însă cu câteva fiţe desigur, dar cine a avut grija şi interesul de-a le băga în seamă?

Atmosfera a fost una placută, relaxantă, în nici un caz una monotonă, lipsită de fast etc. Ţin să precizez că staff-ul Orange şi-a făcut treaba într-un mod impecabil, angajaţii şi-au servit învitaţii cu ospitalitate cu tot ce-au poftit de la masa cu bunătăţuri şi au prezentat cu extrem de mare răbdare şi politeţe curiosilor, noul iPhone.

Pentru cei prezenţi la eveniment cei de la Orange au organizat şi o tomblă la care premiul a fost un iPhone 4S. Am participat şi noi desigur dar am fost ocoliţi cu neruşinare de noroc! Cine ştie? Poate ne va ochi şi ţinti la lansarea iPhone 5!

Trecând peste toate, cu entuziasm spun că fost primul eveniment la care am fost invitaţi de când ne-am mutat în Bucureşti şi-a fost mai mult decât bine!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. ioly says:

    de ce nu ai zis ca mergi? noi am trecut pe acolo si am fost la film happy intradevar era muzica buna, nederanjanta si atmosfera placuta happy

  2. […] leapşă intitulată: “Prima zăpadă”, pe care o predau cu drag următorilor bloggeri: Addicted, Andera, Night0n, Claudiu, Ştefan, Şerban, Papen, Chinezu, Andrei, Pato, Cristi, Marius, Reveica, […]

  3. Baby R. says:

    adevarul e ca eu l-am castigat iphonul ala laughing in vise…

Leave a Reply

Your email address will not be published.