Lucruri ciudate – Discuri de vinil

Înainte de a vă arăta nişte discuri de vinil interesante şi de colecţie vă spun să nu vă grăbiţi să aruncati discurile de vinil rătăcite prin odaia bunicilor. Valorează mai mult decât vă puteţi imagina!

 

Voi mai aveţi pe acasă discuri de vinil? Eu le-am fâcut când eram mică praf pe toate. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Max Peter says:

  Oooo, eu mai am o grămadă! (vreun metru cub!). Încă le păstrez, muzica de pe ele nu prea o mai găsesc, iar calitatea unora este surprinzător de bună.

 2. cojan says:

  Ceasul ala e super belea!

 3. NightOn says:

  Eu mai am încă tongue Foarte tare ceasul.

 4. Loryloo says:

  Eu am acasa destul de multe… Dar cred ca nu ar arata la fel de interesant daca mi-as face si eu o geanta sau un suport pentru lumanari, ca in poze, cu ajutorul lor…. caci cam toate sunt semnate pe mijloc cu Irina Loghin, Maria Tanase, Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu…. big grin big grin

 5. acuvio says:

  Discuri de vinil se găsesc încă din abundenţă însă chiar dacă se pot transforma în lucruri ciudate şi interesante este destul de dificil să se armonizeze şi să le foloseşti ulterior prin casă happy
  Pe un alt blog erau prezentate picturi pe discuri de vinil.

 6. Torden says:

  niiice big grin
  … nu, nu mai am de multa vreme happy
  … in schimb imi aduc aminte cu placere cum le aruncam pe unele de la etajul 10 cu un vechi prieten. Si pe unul din ala mai mic scria “vreau sa zbor ca un cocor” (ceva povesti, cred)… si a zburat. laughing))))

 7. Tudor says:

  Daca esti artist, cum probabil au fost cei care au realizat lucrurile alea din poze, nu-ti trebuie “neaparat” discuri de vinil, faci din PET-uri, din orice. Eu ti le dau pe ale mele, majoritatea sunt cu muzica clasica si la majoritatea am si formatul electronic.

 8. Baby R. says:

  Le-am facut praf. Imi placea sa le frec de perete.
  E misto rau geanta big grin

 9. Creve says:

  Eu mai am câteva zeci big grin Intenționez să-i cumpăr lui tata un pickup să le asculte tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.