18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18

Iata motivul, „motiv” primit pe mail.

Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale:

Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt foarte fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii.”

Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria:

Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar… cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te intelege cu adevarat.

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Torden spune:

  laughing)))))))))))))))))))))))

 2. […] şi dragelor: Addicted, Anda-Elena, Bogdan, Cati (sper să nu fie cu supărare pentru că am utilizat imaginea ta), […]

 3. Creve spune:

  Ce e corect, e corect laughing)

 4. Ioana spune:

  De dimineata de cand am ajuns la serviciu te citesc si fiind prima zi de lucru, mi-e cam greu sa iti las comentarii peste tot.
  La postarea asta trebuie sa iti spun ca mi-a facut ziua mai frumoasa! Prea se cred ei mai tari decat noi! rolling on the floor))))) Chiar ca e „de tot rasul”.

  PS: La multi ani! Sa iti aduca anul nou motive sa zambesti in fiecare zi! kisskisskiss

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *