De dragul blondelor

O blonda hotaraste sa rapeasca un copil pentru a castiga bani din rascumparare.
Merge intr-un parc, ademeste un copil in spatele unui copac si scrie urmatorul bilet: “V-am rapit copilul! Imi pare rau ca am fost nevoita sa fac asta, dar am mare nevoie de bani. Lasati 20.000 de dolari intr-o punga de plastic, in spatele primului pom de pe aleea principala, maine dimineata la ora 7.” Semnat: “Blonda”.
Apoi prinde biletul cu un ac de siguranta de geaca copiluli si ii zice sa mearga direct acasa.
A doua zi, se intoarce in parc si gaseste banii exact in locul indicat, impreuna cu un bilet: “Iata cei 20.000 de dolari. Pur si simplu nu pot sa cred ca o blonda ii poate face una ca asta unei alte blonde…”

O tipa blonda, superba, la volanul unei masini si mai superbe, opreste la semafor. Apare „aurolacul” de zona si-i cere o tigara. Blonda i-o ofera imediat ca sa scape de el. Intre timp, se pune de verde si tipa pleaca in tromba. La urmatorul semafor, in mod ciudat, acelasi individ:
– Doamna, da-mi si un foc.
Tipa ii da bricheta cu totul, ca sa-l vada plecat de linga portiera si porneste mai departe. La al treilea semafor, acelasi individ (spre exasperarea blondei):
– Doamna, ai fost o dama buna cu mine asa ca, daca-mi dai 1 leu, te invat sa iesi din giratoriu…

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. acuvio spune:

  La mulţi ani! La mulţi ani celor dragi!
  Multă baftă în 2012!

 2. Peter spune:

  Pfuuaaa… laughing laughing

  Nu ştiu dacă mai am prilejul. Aşa că îţi urez La Mulţi Ani, să ai parte de un an mai bun, cu împliniri, bucurii şi fericire!

 3. Creve spune:

  La primul banc aș spune doar ”așa ceva….” laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *