Adevarul…

De ce dupa ce pierdem pe cineva drag, ne ascundem dupa o replica puerila de genul ” Asa a fost sa fie “? Te face sa te simti mai putin vinovat? De multe ori nu pierdem pentru ca asa a fost sa fie ci pentru c-am fost prea orbi, prea…. prosti, scurt pe doi! Ochii mari si inima deschisa, ar fi cazul sa nu mai lasam oamenii de calitate sa ne scape printre degete….

People say you don’t know what you’ve got until it’s gone… truth is, you knew what you had, you just thought you’d never lose it.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Peter says:

  Suntem tentaţi câteodată să credem că… doar ni se cuvine. Dar suntem contrazişi de evenimente.

 2. Hapi2233 says:

  Asa a fost sa fie e un cliseu si de cele mai multe ori il rosteste cineva care n-are nici un fel de inspiratie retorica pe moment.
  Asta nu inseamna neaparat ca el sau ea crede in destin happy

  • addicted says:

   Cei din jurul meu cred cu patima in el si se si lasa pe mana acestuia fara sa realizeze ca de fapt ei fac totul…
   De ce atunci cand se intampla un lucru bun zic” ce bun sunt ca am reusit sa fac asta”si cand se intampla ceva rau zic “destinul… Asa a fost sa fie.”? Asta nu inteleg..

 3. Hapi2233 says:

  Pentru ca sunt fatalisti. Genul de oameni care-si atribuie meritele si pun greselile in spinarea altorahappy

 4. nICO says:

  Ar trebui sa pretuim fiecare clipa petrecuta alaturi de cei dragi… pentru ca nu stii niciodata cand se va sfarsi, indiferent in ce mod si pentru cine… doar ca ne bazam pe faptul ca ” mai dureaza ” si uitam sa profitam de ce avem… E mare lucru sa nu te ia valul in viata, pentru ca totul e relativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.