Destinul e in mainile NOASTRE!

Destin inseamna a lupta deasupra sau alaturi de viata, a-i face concurenta. Destinul este o limita; tot ce ne margineste noi numim Destin…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Cris-Mary says:

  Hmm , eu m-am cam saturat sa aud ”asa a fost sa fie” …nu .. asa au facut faptele si vorbele sa fie .. ceea ce traim e consecinta faptelor noastre …In unele cazuri poate mai intervine si o alta forta exterioara..

  • addicted says:

   Am si scris un articol despre mult folosita replica ” asa a fost sa fie “, obisnuiam sa zic si eu asta pana sa realizez ca totul e asa cum e datorita actiunilor NOASTRE. Nu ne e scris nicaieri sa gresim, sa oferim sau nu sanse, sa gafam sau nu… Nu exista o carte a destinului! Astea sunt doar scuze dupa care ne ascundem cand lucrurile nu ies asa cum ne-am dorit.

 2. NightOn says:

  Adevărat grăiești. Acum urmează să mai conștientizeze chestia asta majoritatea care dau vina pe destin de fiecare dată când lucrurile merg prost, evident, din vina lor. Personal nu cred nici în destin, nici în noroc deoarece mi-am demonstrat (și-am demonstrat și altora) de nenumărate ori că ambele reprezintă o alegere personală.

  • addicted says:

   Dau vina pe el pentru ca mereu e mai usor sa dai vina pe altceva/cineva decat pe tine si cum oamenilor le place sa aleaga calea cea mai usoara si cea fara greutate emotionala, dau vina pe destin.

 3. […] // De ce dupa ce pierdem pe cineva drag, ne ascundem dupa o replica puerila de genul ” Asa a fost sa fie “? Te face sa te simti mai putin vinovat? De multe ori nu pierdem pentru ca asa a fost sa fie […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.