In viata trebuie sa mergi mai departe

Stiu ca ati auzit asta de multe ori si deja va zgarie creierasul si inima insa capul sus cand sunteti loviti si chiar daca, cateodata, va trebui sa pierzi, tine minte ca un mic secret al succesului este chiar esecul !  El este chiar cheia succesului, fiecare greseala ne invata ceva.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Mihaela says:

  Asa e.
  Offtopic: ce dragut e bradutul!!! Love it!

 2. Dli says:

  Nu e chiar asa. Trebuie sa fim optimisti pentru ca altfel nu se poate dar nu putem sa trecem usor peste orice. Pana la urma suntem oameni si incercam sa trecem peste tot si daca nu reusim ne adaptam mediului dar intr-un fel mereu trecem peste tot raul. In viata data stam intr-un loc niciodata nu vom avea nimic asta e clar.

  • addicted says:

   Nu am zis ca trebuie sa pocnim din degete si sa trecem peste ci doar sa incercam sa o facem pentru ca stagnand nu reusim decat sa facem mai mult rau. La un moment dat trebuie sa ridici capul din pamant si sa mergi mai departe cu lectiile invatate din trecut!

 3. Baby R. says:

  fiecare greseala facuta e un cum ar fi fost daca hee hee

 4. Eu cred ca este una din ideile care ar trebui sa ne fie repetate zilnic, pentru ca, niciodata, indiferent cat de mult ne-am stradui, nu ne va intra ca lumea in cap. Mereu vom da peste experiente din ce in ce mai dificile…

Leave a Reply

Your email address will not be published.