From HOME to home

De cateva saptamani sunt numai in plimbari. Ati tinde sa spuneti ca sunt o norocoasa insa nu-s nici pe departe! Un singur lucru m-a incantat, faptul ca am fost acasa si mi-am vazut familia. In rest, treburi, treburi si iar treburi! Nu am avut timp nici sa respir iar acum mi-s mai rau ca un zombi.Mi-s insa fericita ca mi-am vazut parintii si nepotica, ce s-a smecherit rau de tot, ce gangureste si sta in fundulet. Deja ne simtim lipsa, eu rasuflu cu greu, ea plange de cand am plecat….

Acasa m-a asteptat EL cu un superb trandafiras, cu bradutul facut si cu ,cadouasul de Craciun. Puteam oare avea o primire mai frumoasa?

Lasand astea deoparte observ ca multi dintre voi ati plecat pe diferite meleaguri. Unii pe meleaguri bucataresti, altii supermarketuresti, altii mai norocosi cat mai departe de toate astea. Eu momentan sunt lipsita de ganduri si asta din cauza oboselii dar recuperez zilele ce urmeaza cand va trebui sa fac curatenie si cumparaturi.

Oh well, astea fiind zise, va spun… bine v-am regasit! happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 22 Comments
 1. Mâzgălica says:

  Îți doresc un Crăciun cel puțin la fel de fericit ca primirea de care ai avut parte happy!

 2. nICO says:

  Bine-ai revenit! Desi, am mai vorbit noi laughing

  Orice primesti din partea lui e frumos… a impodobit si bradutul, ai primit si cadouas… happy iti mai trebuie doar energie, pentru a te putea pregati de sarbatori! laughing)

 3. NightOn says:

  Bine ai revenit și odihnă plăcută hee hee

 4. Delisia says:

  Haaaaaaaa, nepotica Sophieee care vorbeste si o pupa pe tusi Deliaaaaaaaa!!! love struck

 5. Roscata says:

  femeile frumoase merita primiri calduroase, hamm, sunt buna sau ce?big grin batting eyelashes

 6. Baby R. says:

  eeeeeeeee…acasa e acasa…mereu hee hee abia astept sa ajung si eu sad

 7. […] P.S: Se pare ca am scris AICI despre asta. Obisnuiam sa scriu mult despre ce mi/ni se intampla, pastrand totusi […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.