Unde ți-s inima și liniștea, acolo e acasă

  Când zici ACASĂ, la ce te duce prima dată gândul? La un spațiu amenajat, la persoane, liniște și confort? Noi am schimbat destule spații de-a lungul timpului și în fiecare ne-am simțit ACASĂ, chiar de nu ne-au aparținut și nu le-am putut face cum ni le-am dorit 100%, dar ne-am creat în toate starea de… acasă. 

Omul sfințește locul ” – true.

Ideea de chirie scârbește multe persoane și deja recunoștința faptului că ai un loc unde să stai nu mai există… E firesc să îți dorești un spațiu al tău, nu despre asta vorbesc, ci despre irosirea timpului scârbindu-te de unde te afli. Poate sunt eu prea deep, poate mă uit prea mult la cei care au atât de puțin în comparație cu alții…

Personal, atâta timp cât l-am avut pe EL, și am fost liniștită psihic, am fost acasă, oriunde m-aș fi aflat. Definiția „acasă” nu reprezintă un spațiu, nu pentru mine. Acasă înseamnă echilibru și liniște! Îmi sunt degeaba spațiile dacă nu sunt liniștită. Nu știu exact cum să explic..

Ador nopțile calme de somn profund și capul pus liniștit pe pernă. Să-mi știu părinții bine, prietenii fericiți, iar torsul lui Noa și suflul lui îmi sunt de ajuns. Poate sună a exagerare dar nu e… E stadiul în care am ajuns la nivel de gândire.

Obișnuiam anul trecut să mă gândesc la ATÂT de multe, să forțez gândurile și să le… încarc, consum, stresez și am pierdut esențialul. Până am fost iar trezită la realitate. Anul acesta a fost de la început, și continuă să fie, despre LINIȘTE, despre noi și calmitate. Nu mai fug după nimic, după lucuri care s-ar putea să nu se întâmple cum le gândesc, după lucruri materiale și tot ce nu e palpabil. Planurile sunt, ideea de un anumit viitor există, dar totul este luat pas cu pas. Luăm ce este mai aproape de realizat și nu mai încărcăm gândurile și forțăm prezentul. Îl trăim în calmitate.

AM tot ce am nevoie! Ce vreau în aceste momente pălește în fața a ceea ce am. Și acest sentiment de „whole again” e cel mai grozav sentiment! Am tânjit după el și acum că-l am din nou… nu-l mai pierd.

TRĂIȚI. E adevărat când se spune că tot ce avem palpabil este PREZENTUL, așa cum e el it is what it is, make the best of it! Conturează-ți frumos viitorul, dar nu ți-l stresa și nu-l forța. Cu, cât îl tocești mai crunt, cu atât mai puțin realizabil devine!

Home is not a place, but rather, the people you love 

Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *