Ce trebuie să faci pentru a avea un ten frumos și sănătos în doar 10 minute

 Repechage lansează  un nou concept de măști faciale pentru acasă, cu fibre de celuloză. Patru tipuri de măști, care acționează fiecare în mod unic și irepetabil. LAMINA LIFT™ Hydrating Seaweed Mask  – Mască hidratantă din pânză cu alge marine, RED-OUT Soothing Sheet Mask și BIOLIGHT® Brightening Sheet Mask.

Noile măști din pânză Repêchage® vin în ajutorul tău și te ajută să combați problemele ale tenului, cum ar fi: semne de îmbătrânire prematură, ten neuniform, piele uscată sau sensibilă. Sunt ușor de folosit, catifelate, create cu fibre de celuloză, infuzate cu legendarul Filtrat din Alge Marine. Și mai presus de orice, sunt măști extrem de prețioase pentru pielea ta.

LAMINA LIFT™ Hydrating Seaweed Mask  – Mască hidratantă din pânză,

            Prietenoasă cu toate tipurile de ten, masca hidratantă din pânză cu alge marine hidratează și împrospătează instant, lăsând pielea catifelată și stălucitoare.

  • Formulată cu complexul Laminaria Digitata exclusiv Repêchage®, Extracte din Alge Marine, Apă din Flori de Portocal și Aloe Vera ;
  • are în compoziție și ingrediente naturale precum Ceaiul de Rooibos, Lemnul Dulce și Castanul Sălbatic pentru a tonifia și pentru a oferi luminozitate tenului.

O poți folosi acasă, când dorești tu

Acasă, măștile din pânză de la Repêchage® sunt soluția perfectă pentru obținerea rapidă a unui ten frumos și sănătos.  10-15 minute și vei vedea diferența!

La ce să te aștepți de la Masca hidratantă din pânză, cu Alge Marine?

Fără murdărie – Cu măștile din pânză de la Repêchage® nu este nevoie de ștergere sau clătire. Orice exces de ser poate fi masat în piele;

Igienă mai bună – Fiind ambalate individual, nu există riscul ca măștile să fie contaminate;

Ușurință și accesibilitate – Măștile din pânză sunt ușor de aplicat de către oricine și foarte eficiente;

Comoditate – Măștile din pânză presaturate furnizează rezultate excepționale și beneficiile unui tratament facial complet, în doar jumătate din timp.

BIOLIGHT® Brightening Sheet Mask – Mască din pânză pentru luminozitate – Pentru tenul neuniform și tern.

            Oferă mai mult decât luminozitate! Utilizează ultima biotehnologie, incluzând Alpha Arbutin, Diglucosyl Acid Galic, Gotu Kola și Lemn Dulce, combinate cu Extractele din Alge Marine produse exclusiv de Repêchage®.

Aceste măști din pânză sunt ușor de folosit și ajută tenul să arate mai luminos, împrospătat și tânăr, în timp ce reduce aspectul tern și neuniform. Pielea va arăta și se va simți catifelată, având o textură rafinată.

Cât de des să folosești masca?

Folosește-o o dată sau de două ori pe săptămână pentru a reda luminozitatea pielii, pentru a reface hidratarea, înainte de un eveniment special sau dimineața, înainte de a aplica machiajul.

Cum aplici masca?

  • Cureți fața cu demachiantul potrivit tipului tău de piele;
  • Deschizi plicul, despachetezi masca și o aplici direct pe față;
  • După ce ai fixat masca, dezlipești folia din hârtie și o îndepărtezi;
  • Ajustezi masca pe conturul feței și o lași să acționeze timp de 10-15 minute;
  • După terminarea timpului de acțiune, îndepărtezi masca, dar nu clătești. Masezi produsul care a rămas pe piele. Folosești masca ziua sau seara.

Repechage RED-OUT Soothing Sheet Mask

Tenul sensibil reprezintă una dintre cele mai des întâlnite probleme cosmetice la nivel global. Vestea bună este că o poți ameliora și ține sub control.

Create din pânză cu fibre de celuloză, infuzate cu celebrul  filtrat de alge Repechage, noua mască pentru acasă este catifelată și ușor de folosit. Combinate cu cele mai bune ingrediente pentru piele pe care ni le oferă pământul și oceanul, această mască ajută la obținerea unui ten impecabil și sănătos, fără roșeața cauzată de factorii de mediu sau stres.

RED-OUT Soothing Sheet Mask se bazează pe urmatoarele ingrediente active: vitamine, minerale, oligoelemente, aminoacizi și antioxidanți prezenti  în algele marine, combinate cu alantoina, aloe vera, acidul hialuronic și Mirabilis Jalapa, pentru hidratarea tenului.

Triple Action Peptide Mask – Mască din pânză pe bază de Peptide, cu Triplă Acțiune: Hidratare – Fermitate – Luminozitate. Pentru toate tipurile de ten.

Cu ajutorul Măștii din pânză pe bază de Peptide, cu Triplă Acțiune, Repêchage® dezvăluie un ten strălucitor în doar 10-15 minute, prin 3 pași simpli: aplici, presezi și înlături masca. Această mască din pânză combină beneficiile pe care le au Algele Marine, Peptidele, Mirabilis Jalapa, Crisina, Semințele de Migdale Dulci și Aloe Vera pentru a satura pielea cu hidratare, reducând totodată aspectul ridurilor. Pielea va arăta luminoasă și sănătoasă.

Triple Action Peptide Mask – Kit de 5 măști – 293 lei

BIOLIGHT® Brightening Sheet Mask – kit 5 măști – 312 lei

LAMINA LIFT™ Hydrating Seaweed Mask   – kit de 5 măști – preț 154 lei

Repechage RED-OUT Soothing Sheet Maskkit de 5 măști – 312 lei


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *