Mr. Scrubber și-a făcut apariția și în România. Care sunt produsele disponibile și promoțiile online

 Săptamâna trecută am avut o întâlnire cel puțin interesantă și incitantă. Invitația Mr. Scrubber a intrigat toate fetele prezente la întâlnire, căci da, acest misterios a reușit ce n-a reușit alt bărbat să facă, să adune în același loc o gașcă de tipe faine, și ne-a făcut timp de câteva ore să ne învârtim doar în jurul lui.

Mr. Scrubber și-a făcut apariția și în România

Brandul Mr. Scrubber nu-mi este deloc străin, avându-și rădăcinile foarte aproape de ACASĂ, și anume în Repulica Moldova, fiind un tânăr producător ucrainean, de produse cosmetice naturale. Mr. Scrubber a pornit cu un scrub de cafea pentru corp în 2015, brandul își extindea gama de fiecare lună, iar în prezent a reuşit să cucerească inimile clientelor din 8 țări. Cu peste 60 de magazine fizice, Mr. SCRUBBER se poate lăuda că în 2018a vândut produse în valoare de peste un milion de Euro, în creștere cu 40% față de anul trecut!

Produsele Mr. Scrubber

Atât în magazinul online oficial (https://www.mrscrubber.eu/)  cât și de pe emag.ro, veți găsi produsele Mr. Scrubber, toate variate în funcție de nevoile și plăcerile olfactive. Credeți-mă, eu am stat literalmente numai cu nasul în produse! Ce mă bucură extrem de mult este faptul că produsele au în compoziție doar elemente naturale, precum cafea pură de esență tare, ovăz, uleiuri naturale, vitamina E, sare Himalaya roz sau trestie de zahăr.

Sunt disponibile trei linii de produse:

  • scrub-uri naturale (pentru corp, ten și buze)
  • măști naturale (pudră sau gata preparate)
  • seruri de curățare si demachiere

Vedeta gamei este, fără îndoială, scrub-ul de corp din cafea naturală. Disponibil în 7 arome seducătoare, Mr.SCRUBBER Coffee Scrub este primul produs de exfoliere naturală a cărui formulă înglobează 2 tipuri de cafea și 7 uleiuri esențiale: ulei de semințe de struguri, ulei de Macadamia, ulei de Shea, ulei de măsline, ulei de avocado, ulei de sâmburi de piersică, ulei de Argan.

mr scrubber coffee scrub

În timp ce acestea hidratează și rejuvenează pielea, blend-ul de cafea îi dă întreguluicorp dreptul la exfoliere ca la carte:

  • Cafea Arabica – Cu un conţinut ridicat de zahăr, particulele de cafea Arabica acţionează ca exfoliant fin al pielii uscate, prin îndepărtarea celulelor moarte. În acelaşi timp, cafeina din compoziţie stimulează circulaţia, luptă împotriva varicelor şi lasă în urmă o piele suplă şi catifelată.
  • Cafea Robusta – Conţinutul de cofeină aproape dublu faţă de cel al cafelei Arabica neutralizează radicalii liberi, responsabili de îmbătrânirea organismului, stimulează producerea colagenului şi acţionează în profunzime împotriva celulitei.

Dacă și voi sunteți ca mine și preferați și aromele fructate, Mr.SCRUBBER oferă o variatete de 8 scruburi de corp pe bază de zahăr, în arome precum cireșe, mango, ciocolată sau mandarine. Cel cu mandarine fiind preferatul meu!

sugar baby scrubs mr scrubber

Linia de scrub-uri este completată de două Face Scrubs, cu o variantă de exfoliere pe bază de fulgi de ovăz, migdale și zahăr și una pe bază de cafea și unt de Shea. Ambele exfoliază delicat pielea feței și sunt îmbogățite de uleiuri prețioase și vitamina E, care stimulează regenerarea tenului și producția de colagen.

face scrub mr scrubber

Lip scrub-urile, cu particule fine de zahăr, vin în 5 arome delicioase (pepene, mure, mojito, bubble gum şi cocos) și au efect de mărire a buzelor, datorită extractului de ardei iute.

lip scrub bubble mr scrubber

Pe lângă gama variată de scrub-uri, Mr.SCRUBBER ne surprinde şi cu alte produsele la fel de apetisante şi aromate: 5 măşti pudră cu efect de hidratare intensă şi de peeling, acompaniate de încă 4 măşti gata preparate, care curăţă, hidratează şi au efect antiinflamator, datorită compuşilor precum aloe vera, rozmarin, afine.

masti pudra clay mask mr scrubber

Cam acestea ar fi minunățiile Mr. Scrubber, care, folosite pe termen lung, netezesc ridurile fine, hidratează și elimină excesul de umiditate din celule, și, așa cum vă spuneam, produsele atât pe emag, cât și în magazinul oficial, unde gășiti și PROMOȚII irezistibile. Precum mirosul natural al produselor Mr. Scrubber!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Mihaela says:

    ce creme misto, ma gandesc sa imi comand si eu asa ceva

Leave a Reply

Your email address will not be published.