Uita si mergi mai departe

Stim si realizam cu totii ca cei mai fericiti oameni nu au neaparat de toate in viata dar ei stiu sa se bucure din plin de tot ceea ce le apare in cale.
Cel mai luminos viitor va avea intotdeauna la baza un trecut uitat, nu poti inainta in viata pana cand nu lasi la o parte esecurile si suferintele din trecut….


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Gabriela Elena says:

  Este adevarat, dar nu toti au taria si puterea de a pune in practica, chiar daca este spre binele lor.

 2. Peter says:

  Cazi, te ridici, mergi înainte… Mersul dea-ndărătul nu-i prea bun!

  • addicted says:

   Adevarat. Ce rost isi au regretele la urma urmei? Oricum nu te mai poti intoarce inapoi asa ca, de ce sa te chinui cu intrebari si chestii cand poti lasa totul in urma si merge inainte fara a mai face greselile dinainte!?

 3. Lilly says:

  sunt deacord cu ceea ce spui tu dar nu stiu cum poti lasa trecutul in spate, cum sa scapi de unele lucruri care te afecteaza?poate ma ajutati voi

  • addicted says:

   Nu te poate ajuta nimeni cu un raspuns pe care sa-l pui in practica. Va suna ca un cliseu insa timpul chiar vindeca, trebuie doar sa constientizezi faptul ca nu mai poti schimba nimic, ca nu are rost sa te consumi pentru un lucru deja FACUT si sa mergi inainte. Acorda-ti timp, acorda timp timpului si in viitor nu te va mai afecta..
   Ma rog, eu zic din proprie experienta!

 4. Ruxandra says:

  Da, cel mai bine e ca trecutul sa ramana in urma..

 5. Mihaela says:

  Asa e…trecutul trebuie lasat in urma. Sa invatam ce se poate din el si sa trecem mai departe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.