Alarma de dimineata

Intotdeauna in liceu i-am invidiat pe cei care mergeau la scoala dupa amiaza din simplul motiv ca nu auzeau ceasul sunand atat de dimineata ca mine…. Chinul meu nu se incheiase  nici dupa terminarea liceului, caci in anul I de facultatea trezirea era tot de dimineata iar orele tineau pana seara la 20, yeap, de la 08 la 20, la foc continuu!!!! Revin la ideea principala si spun ca detesc sa ma trezesc prea dimineata, chiar daca a mea cafea are alt gust, chiar daca cei care se trezesc de dimineata ajung departe… Am zis eu ca ma grabesc undeva? Nu. Desi lucrez de acasa si nu am nici o obligatie fata de un sef , tot trebuie sa-mi fac trezirea dimineata daca vreau ca in jurul orei 14 sa termin totul si sa fac altceva! Iiiin fine, in dimineata asta sunt frustrata si asa presimt ca am sa fiu toata ziua.

Alarm rings → wake up → turn the alarm off → sleep → wake up → finally wake up. – cam asa ma chinui in fiecare dimineata.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Cris-Mary spune:

  laughing NU-i voie ..e vineri …azi tre sa fii happy big grin desenul e maxim laughing

 2. NightOn spune:

  Azi e vineri, deci happy friday tongue Cât despre alarma de dimineață…și eu sunt la fel laughing Ce chin! Ideea este că dacă dorm mai mult de ora 9 dimineața sunt zombi toată ziua și nu-mi prea convine.

 3. pinguu spune:

  geniala si poza.
  da, si eu am o foarte mare problema cu trezitu de dimineatalaughing
  de-ar exista un ceas care sa ma faca sa fug dupa el prin camera
  pana ma trezesc cu totu… pfflaughing

 4. madMe spune:

  Și eu am probleme groaznice în a mă trezi de dimineață. Nu reușesc fără nu știu câte snooze-uri la telefon big grin

 5. Diana spune:

  Oricât mi-ar displăcea trezitul de dimineață, tot prefer asta pentru că mi se pare ziua așa lungă…
  Și pentru că, cu cât mă trezesc mai devreme, ajung mai devreme la muncă și plec mai devreme. laughing Dacă mă trezesc târziu, ies seara și s-a dus toată ziua.

 6. Mihaela spune:

  Eu cum ajung f repede la servici si nici nu-mi trebuie prea mult timp de pregatire, ma trezesc cu vreo 30 de minute inainte, adica pe la 8 sau 8.30 (in fct de ora la care trb sa fiu la work). Nici mie nu-mi placea la liceu/facultate sa ma trezesc pe la 7, 8. Dar nici cand am facut ore dupa-amiaza nu a fost chiar placut, ptr ca veneam pe la 8,9 seara acasa, era chiar ciudat. Si oricum trebuia sa ma trezesc de dimineata sa invat.

  • addicted spune:

   Esti mai norocoasa ca altii care trebuie sa indure gerul de afara acum …. Ciudat mi se parea si mie cand mergeam la facultate dupa amiaza si ajungeam pe seara mai ales iarna cand se inopteaza mai devreme.

 7. Peter spune:

  …Toaaaată săptămâna m-am trezit la şase dimineaţa… sad

 8. Delisia spune:

  La mine e ceva de genu’ : alarm rings, alarm rings, alarm rings, alarm rings, wake up, turn the alarm off, sleep, alarm rings, alarm rings, alarm rings, wake up, finally wake up. rolling on the floor

 9. Cătălina spune:

  Ca să ajung la timp la şcoală trebuie să mă trezesc la 6 dar la mine ceasul sună de pe la 5 ca să mai moţăi un pic laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *