Mit,fictiune si realitate

Mit,fictiune si realitate – Asa se numeste expozitia temporata de figurine de ceara gazduita de Muzeul de Geologie Bucuresti. Expozitia cuprinde 37 de figurine din ceara in marime naturala care provin de la Muzeul Figurinelor de Ceara din Sankt Petersburg.
Printre figurinele expuse se vor numara si: Michelangelo, Shakespeare, Leonardo da Vinci, Gioconda, Shrek, Harry Potter, Afrodita, Elena din Troia, Geryon, Omul lup, Minotaurul, Cerber, Zeus, dar si cel mai gras om din lume!
Expozitia poate fi vizitata in perioada 5 ianuarie – 8 februarie 2012, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 17.00. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru adulti si de 7 lei pentru copii (pentru copiii care vor veni in grupuri organizate, preţul unui bilet va fi de 5 lei), in acest tarif nefiind inclusa si vizitarea muzeului.

UPDATEExpozitia de figurine din ceara „Mit, Fictiune si Realitate”, gazduita de Muzeul National de Geologie, poate fi vizitata pana pe data de 04 martie 2012.

Ai mei dragi din Bucuresti sunt interesati?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Mihaela says:

  Sunt si eu interesata, dar din pacate sunt prea departe…Have fun! happy

 2. Cris-Mary says:

  Da da da big grin Avem voie sa ne pozam cu ei ? Atunci dadada .. date?

 3. Creve says:

  M-ar interesa o vizită big grin

 4. Delisia says:

  Baaaaaiiii, unde va grabiti? Stati asEa ca merg si eu!! smug Deci,cand ne intalnim pentru expozitie? big grin

 5. Delisia says:

  Pentru studenti nu e reducere? rolling on the floor

 6. Baby R. says:

  daca ma astepti pana pe 30 ma bag big grin

 7. […] Amsterdam, Berlin, Shanghai  sa vad statui de ceara la celebrul Madame Tussauds  am dat curs invitatiei lui Addicted si am mers la Muzeul de Geologie in Bucuresti sa vad o expozitie de statui de ceara […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.