Worrying is STUPID!

Cu siguranta suntem multi cei care ne facem griji aiurea, care ne stresam pentru aproape orice si de ce nu, facem din tantar armasar in 80% din cazuri!? Eu una stiu ca asa sunt, la fel si Mihaela.. Asadar, pentru toti cei ca mine, luati si lipiti pe oglinda de la baie: WORRYING ( for nothing.) indeed is STUPID:

 

Silence = the way to avoid many problems; Smile = the way to solve many problems.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Mihaela says:

  Asa e!
  Si mai mult, e groaznic acel obicei de a sta seara in pat, inainte de a adormi, si a atrage toate gandurile negative posibile, toate grijile de peste zi sau pentru ziua urmatoare. Urasc chestia asta la mine…

  • addicted says:

   Exact!!!! Si uite asa nu reusesti sa dormi in adevaratul sens al cuvantul, sa te “trezesti” dimineata si sa realizezi ca doar ai inchis ochii, ca mintea a “lucrat” intreaga noapte fix asupra lucrurilor care nu trebuie…

 2. Roscata says:

  Cam asa sunt si eu dar am invatat sa mai las de la mine, sa ma mai relaxez, cat de cat big grin

 3. NightOn says:

  Cred că suntem campioni la așa ceva laughing Tot nouă ne facem rău și culmea, chiar nu ne folosește la absolut nimic. Oare când vom învăța?

 4. Diana says:

  O Doamne, un medicament pentru asa ceva nu exista? Ca si eu am aceeasi problema si cateodata fac o suta de planuri, supozitii, nici nu dorm daca ma framanta ceva, parca se prinde gandul rau ca o capusa de mine.

  • addicted says:

   Ce bine ar fi de ar exista, ne-am servi doza si-am scapa, nu? Din pacate exista doar “puterea”mintii… daca reusesti sa o stapanesti, sa realizezi importanta problemelor, te linistesti.

 5. Creve says:

  Da, știu și eu cum e laughing)

 6. Max Peter says:

  Şi mie mi se mai întâmplă, cu toate că de multe ori am constat că timpul este un sfetnic tare bun.

 7. Baby R. says:

  daca nu te ingrijorezi/stresezi nu e la fel hee hee

Leave a Reply

Your email address will not be published.