Aplicaţii pentru iDevice-uri – Lep`s world

M-am gândit ca din când în când, pentru posesorii de terminale iPad, iPhone, iPod touch să fac câteva recomandări în materie de aplicații gratuite/pret redus. Știu cât de folositoare îmi sunt mie anumite recomandări așa că, de ce nu aș face un bine și “idevistilor” ce-mi citesc blogul?

Zilele acestea cât am stat cumințică în casă precum o legumă mi-am bătut capul cu jocul Lep`s world. Dintotdeauna am fost fană Super Mario și cum Lep`s world e identic cu S.M imaginați-vă cât timp mi-am petrecut stând în pat și “butonând” telefonul. Nu încape îndoială că virusul va nu vă prinde și pe voi!

Varianta free din păcate, are doar 3 nivele însă varianta full are 28 de nivele și costă 0.79 €. Nu e mult și merită! Vă umpleți vouă timpul și faceți și un bine dezvoltatorilor de aplicații.

Aplicaţia free poate fi descărcată de AICI

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Anonymous says:

  Am fost si eu fan super mario cand se juca la tv si am luat si jocul asta dar varianta free momentan. il incerc si daca imi place iau si varianta full. as vrea si aplicatii utile de poti happy

  • addicted says:

   Voi posta si aplicatii utile, binenteles, insa cele cu adevarat utile costa si nu sunt multi ce se incumeta sa faca un asemenea gest. happy Oamenii sunt obisnuiti cu lucrurile gratis si bune!

 2. madMe says:

  Auăleu, dacă îl iau pe ăsta nu o să mă mai pot atinge de propriul telefon. O să mi-l acapareze domnul madMe care este fan SM big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.