Sfârşitul unei relaţii – Reacţii

Că tot vorbeam noi mai demult de felul în care iau în “piept” anumite femei şi anumiti bărbaţi viaţa după o despărţire.. Iată un punct de vedere:

Adevărat, doar că se poate şi de jos în sus în unele cazuri! happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 24 Comments
 1. Sebi says:

  Multi baieti , asa procedeaza happy

  • addicted says:

   Si de ce acei multi cand le-o zici nu recunosc? Stiu ca fac asta insa nu recunosc, stiu ca merg pe principiul ( la inceput ) ” bag pla, mai sunt ca X , Y ” iar apoi pica in butoi si sufera.

  • addicted says:

   Chiar deloc. E chiar realist! happy Sau… tu nu ai suferit? Daca sunt implicate sentimente te manifesti intr-un fel, nu esti nepasator…

   • Torden says:

    …. cand atinge doar extremele nu e “realist”. Si exemplul de mai sus asa imi pare. E ca si cand toti barbatii sunt la fel, toate femeile sunt la fel… ceea ce nu-i adevarat. Exista o multime de nuante… gen de relatie, cat ai tinut la persoana respectiva si ce-a insemnat ea, cum s-a produs ruptura, etc.

    • addicted says:

     Nu ma, eu niciodata nu generalizez.. am spus asta in niste posturi mai vechi! Daca o poza “vorbeste” despre barbati sau despre femei asta nu inseamna ca se aplica in cazul TUTUROR, e absurt si stupid sa gandesti ca toti sunt la fel. Nu-mi sta in caracter sa generalizez. Din nou, cred ca voi pune la fiecare post ” anumite femei, anumiti barbati “.

 2. Diana says:

  Sunt situatii si situatii, unul sufera, unul se bucura, amandoi se bucura, amandoi sufera … Eu m-as bucura sa fie ca in poza ta big grin

  Offtopic – ti-am trimis un email pe adresa blogului big grin

 3. vacitim says:

  Hmmm…asa-i, dar nu mereu. asta e o versiune, pot suferi amandoi, poti fi amandoi fericiti ca s-a incheiat. etc.

 4. bubu says:

  Stii prea bine bubule “cazurile mele”: sunt asa ca mai sus…din pacate pentru ei sau pt mine….nici nu mai stiu…ca oricum a trecut….kiss

 5. Roxana says:

  So, fetele sufera la inceput … eu cred ca este adevarat winking

 6. addicted says:

  Putine fete se ascund, ele plang, sufera, se inchid in camera si se chinuie cu amintirile dar macar astfel reusesc dupa o perioada sa treaca peste, se descarca insa anumiti baieti se inchid in ei si se limiteaza la ” pla, trec peste ” si apoi izbucnesc..

 7. Lilly says:

  sunt rea daca zic ca vreau sa vad si eu un barbat care plange dupa o femeie? happy

 8. Mărgeluţa says:

  Fetele isi accepta durerea, si-o rumega bine si abia apoi devin libere. happy

 9. Raki says:

  Da, amandoua variantele sunt intanlite, depinde de fiecare!

 10. Mihaela says:

  Am vazut reactia asta la multi baieti…la inceput se bucurau, dar dupa un timp regretau amarnic decizia luata. Si am mai observat ca multi se gandesc cu regret la prima iubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.