Suişuri şi coborâşuri

După un zâmbet, o lacrimă. După o lacrimă, un zâmbet. După o înfrângere, un succes. După un succes ,o înfrângere.După o iubire, o dezamăgire. După o dezamăgire, o noua iubire. După o vorba urâtă, o vorba frumoasă. După o vorba frumoasă, o vorba urâtă. După o durere, o bucurie. După o bucurie, o durere. După o pierdere, un câștig. După un câștig, o pierdere.

Viață înseamnă toate astea alternate. Niciodată nu poate merge doar rău, așa cum niciodată nu poate fi doar bine!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. pinguuina spune:

  si totusi..se simte ca o rutina.
  buna dimineata!tongue

 2. NightOn spune:

  Din proprie experiență știu că, de cele mai multe ori, viața este exact așa cum trebuie să fie, și cu bine și cu rele. Importantă este atitudinea noastră față de ceea ce întâmpinăm și soluțiile pe care le găsim. Când ne este bine ar trebui să mulțumim iar când ne este rău ar trebui să începem să zărim speranța că totul va fi mai bine. Iar în clipele rele, să nu spui niciodată „oare poate fi mai rău de atât?”, căci se poate. Asta este o lecție învățată pe propria piele laughing

  • addicted spune:

   Pai nu?Eu mereu spun ca ar trebui sa luam viata fix asa cum este ea. La urma urmei, ne-am satura si de prea mult bine de ne-ar lovi dintr-o data si cum te-ai mai bucura de bine de n-ai trece prin rau?

   • NightOn spune:

    Fiecare are ideea lui despre bine și rău. Binele și răul sunt niște energii care nu pot exista una fără alta oricât de mult ne-am dori noi asta. Cale lungă până să înțelegem cum funcționează viața asta de fapt dar măcar ne chinuim să învățăm. Și da, nu ai cum să apreciezi binele în momentul în care nu ar exista un termen de comparație, adică răul.

    • addicted spune:

     Exact. Uite, sunt multi ce se incred atat de mult in divinitate incat sunt ferm convinsi ca DOAR ea exista, ori asta e gresit… Asa cum exista bine,exista si rau, daca tu crezi in bine TREBUIE sa crezi si in rau, una fara alta, vorba ta, nici nu se poate! Sunt in stransa legatura.
     Noi intelegem toate astea insa sunt atat de multi oameni efectiv inchisi la minte ce nu inteleg, dapoi sa mai si invete ceva!?

 3. Diana spune:

  Daca nu ne-ar fi rau cand si cand, nu am sti sa apreciem binele atunci cand ni se intampla. Cam asta am constientizat si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *