Adevăraţi – Falşi

Abstract of life: worried about losing a friend?

De ce aţi avut parte mai mult?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Tudor says:

  Atata timp cat ai ceva de oferit si accepti sa oferi neconditionat, o sa existe si prieteni falsi. Totusi, sunt buni si aia pe moment, tot socializare se numeste. Simplul fapt ca prietenii nu te ajuta tot timpul cand ai nevoie nu inseamna neaparat ca sunt falsi. Poate ceri prea mult de la ei.

  • addicted says:

   Decat sa-i am pe moment doar pentru ca-s buni si ei pentru ca am cu cine socializa, mai bine discut cu mine in oglinda!
   Nu e o regula, intradevar, sa fie falsi de nu te ajuta atunci cand ai nevoie pentru ca da, poate cerem prea multe, poate nu pot sa ne ajute insa eu de cele mai multe ori am cerut…. nimicuri si tot de un spate m-am lovit.

 2. După tot felul de experiențe pot doar să zic, oarecum cu tristețe, prietenii adevărați sunt foarte puțini, și mai bine mai puțini și buni, decât prea mulți și degeaba!

 3. Laura Ana says:

  A pastra un prieten este o lupta si trebuie sa te gandesti bine daca merita sau nu. De exemplu, la mine a fost asa, si practic am fost lasata balta dar nu pot sa uit experientele frumoase pe care le-am avut big grin

 4. Torden says:

  … am avut parte de atatea experiente naspa cu unii pe care-i numeam prieteni si pentru care as fi sarit in foc… incat mi s-a acrit. Ideea e ca prea putini merita cu adevarat efortul. Asa ca la ora asta mai pun cate un “filtru” si o balanta intre mine si oameni.

  • addicted says:

   Cel mai bine e sa pastrezi o distanta si sa nu mai bagi mana in foc pentru nimeni! La randu-mi mi-am luat si eu destule tepe, puneam scutul in fata dar prindeam incredere si-l lasam.. in momentul in care cobora primeam pumnul.

   • Torden says:

    Hmm… acum depinde si cum esti construit, @addicted. Chestia cu prietenii ma duce cu gandul la ce spunea un culturist… “no pain, no gain”. Unii oameni merita. Inca mai cred asta.

 5. Roxana says:

  Si de fake si de real, dar mai mult de fake friends winking

 6. Mărgeluţa says:

  In ultimii ani am avut parte numai de pierderi. Mi s-au tot cernut prietenii pana nu a mai ramas (aproape) niciunul. But you don’t lose when you lose fake friends!

 7. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  Am avut parte mult prea mult de “prieteni”…Acum am devenit mai selectiva si le-am intors serviciul pe care mi l-au facut cand nu mi-au fost prieteni,desi aveam nevoie de ei…Poate este mai bine asa,inveti sa te bazezi pe tine,nu pe altii si sa nu ai incredere asa usor in altii…

Leave a Reply

Your email address will not be published.