Ai cea mai bună asigurare?

În stânga și în dreapta, în ultimele zile, aud vorbindu-se doar de inundații și mă gândesc la săracii oameni care vor trece din nou prin calvar. Până unde vor putea ei merge cu durerea și suferința asta; până când vor rezista? „Până o vrea Dumnezeu ” – ți-ar răspunde multe din persoanele necăjite.

Eu sunt parțial liniștită pentru că întreaga mea familie și-a făcut asigurare pentru locuință însă nu și auto….

Pentru că părinții sunt zilnic pe drumuri cu mașina, pentru că primejdiile sunt la tot pasul le-am zis că mă voi ocupa eu de căutarea unei asigurări auto care să fie avantajoasă din toate punctele de vedere! Nu mi-am obosit mult tastele şi am descoperit repede un RCA ieftin; am mai căutat, am analizat, dar tot către cei ce mi-au inspirat cea mai mare încredere și care le-ar putea oferi părinţilor cea mai bună asigurare am mers: RCA Ieftin – compania care a mulțumit din 2006 și până în momentul de față peste 200.000 de clienți. Impresionant, nu?

Ce m-a încântat în mod special este faptul că RCA ieftin îți oferă posibilitate de a compara tarifele și îți garantează că niciun asigurator nu-ți poate oferi un preț mai bun! Așa și este, oferă prețul cel mai bun – asigurarea cea mai bună. Pe lângă astea, RCA ieftin îți oferă transport gratuit, pentru livrarea poliței iar dacă te răzgândești nu este nici o problemă, poți refuză poliță la livrare.  E clar, pe mine m-au convins!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. ioly spune:

  Imi este si mie mila de ei si nu as vrea sa trec prin ce au trecut…
  Asigurare eu am CASCO insa deja ma apasa regretul. happy

 2. madMe spune:

  Eu din fericire am și asigurare de locuință, și de mașină așa că stau liniștită… dar e bine de reținut pentru când îmi vor expira.

 3. Asigurare RCA spune:

  Asigurare RCA…

  […]Ai cea mai bună asigurare?[…]…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *