Amuzament: Istoria umaniţăţii – Rezumat

Istoria umanității – Rezumat:

1. Femeia nu mai acceptă să locuiască în copac, şi plânge. Bărbatul descoperă peșteră.
2. În peșteră e frig. Femeia plânge. Bărbatul descoperă focul.
3. Copii țipă de foame. Femeia plânge. Bărbatul descoperă toporul, arcul și bâtă și pleacă la vânătoare.
4. De la atâta carne, copilul se îmbolnăvește de scorbut și beri-beri. Femeia plânge. Bărbatul descoperă agricultura.
5. Deoarece mamutul se lasă cu greu ucis, bărbatul lipsește prea mult de acasă. Femeia plânge. Bărbatul începe să crească animale domestice: vacă, oaie, porc, găina, etc.

 6. Femeia s-a săturat de friptură făcută la țepușă cu garnitură de boabe verzi fierte mâncată de pe o frunză şi plânge. Bărbatul descoperă olăritul.
7. În peșteră e curent și umezeală și din cauza asta copii răcesc, fac pneumonie și mor. Femeia plânge. Bărbatul construiește mai întâi un bordei apoi o casă din lemn și piatră.
8. A venit iarnă și e frig. Femeia plânge. Bărbatul descoperă că pielea și blană animalelor moarte se poate prelucra și confecționează haine.
9. Hainele din piele precum și alea din blană miros urât, femeia plânge. Bărbatul descoperă pe rând hainele din lâna (care sunt aspre și zgârie – Femeia plânge), hainele din în (care tot aspre sunt – Femeia suspină) și într-un final hainele de mătase (care par a fi mulțumitoare, a şi€“ femeia zâmbește). Mai târziu, Bărbatul rezolvă și problema mirosurilor emanate de pieile și blănurile menționate mai sus.
10. Diverse treburi lipsite de importanţă cum ar fi protecția turmelor de animale și stârpirea potențialilor prădători țin Bărbatul departe de casă. Femeia plânge. Bărbatul domesticește câinele și pisică.
11. Femeia observă că seamănă prea mult cu semenele ei. Și începe să plângă. Bărbatul inventează fardurile și bijuteriile.
12. Femeia se plictisește de atâta stat în casă și vrea să-și lărgească orizontul. Normal.începe să plângă. Bărbatul inventează roata, domesticește calul și descoperă barcă pentru că femeia e fragilă și obosește repede. În plus de asta nimeni n-ar vrea să o audă iar plângând!!!!

Peste ani şi ani!

N. Femeia simte nevoia de a “evada” din cotidian. Nu are timp, bani sau dispoziția pentru excursii în străinătate, cu prietenele s-ar plictisi, la TV nu e nimic de văzut, afară e vreme urâtă. Capac peste tot, ca de obicei, Bărbatul nu e acasă și oricum nici el n-ar înțelege mare lucru. Femeia ar avea asaaaaa … un fel de chef de a scrie ceva care să-i aducă complimentele unor necunoscuți și să fie o chestie care să păstreze anonimatul și absolut totul trebuie să fie sub control ei. Pentru a nu știu câtă oară în istorie, Femeia începe să plângă iar Bărbatul inventează blog-ul.

Morala: Când femeile plâng, umanitatea evoluează.
Altă morală: Fără femei am aţi fi trăit și acum în copac!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 19 Comments
 1. theone88 says:

  si am fi trait mult mai mult si mai fericiti ! happy

 2. Felix says:

  A fost facuta o cercetare si s-a ajuns la concluzia ca faceai mai putin de la bucuresti la sibiu acum 1000 de ani decat acum.

 3. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  Frustrarea masculilor scoate iarasi capul?!In alta ordine de idei,articolul este super.Ce s-ar fi facut planeta fara Femei?Nu ar fi supravietuit.Iar despre puterea lacrimilor,sa nu mai vorbim.Marii macho sunt unt la soare in fata unei femei care plange si suspina.Multumesc.Mi-ai inseninat ziua!

  • addicted says:

   Eu sunt obisnuita nu reactia anumitor baieti cand este vorba de un pamflet ce mai mult ii ” ataca ” pe ei.
   Cand vorbesc despre femei, femeile rad, barbatii aplauda… cand vorbesc despre barbati, femeile rad, barbatii se oftica. In fine, atat fara femei cat si fara barbati nu ar fi TRAIT nici una din specii fericite!
   Si da, sunt multi ce nu suporta sa vada femeia plangand, mai ales de o iubeste, si face absolut orice sa nu o mai faca dar putini recunosc asta. happy

  • theone88 says:

   dar ce s-ar fi facut femeia fara barbat ? Probabil ar fi plans si in ziua de azi , de teama sa se dea jos din copac ! happy

   • addicted says:

    Pai nu a zis nimeni ca femeia fara barbat ar fi fericita si implinita, ci tu ai spus ca fara femei ati fi mai fericiti! happy Deci ai raspuns la intrebare printr-o intrebare…

 4. Diana says:

  laughing Ce m-am amuzat. tare rau. Imi place morala winking Ia sa incep sa (ma) plang sa vedem unde ajung tongue

 5. Eu tot spun că viaţa lor e mult mai frumoasă cu noi! laughing

 6. nICO says:

  Frumos… laughing

  Ce-ar fi fost lumea fara femei?laughing) Nimic…

  Si unii zic : Ne descurcam mai bine fara ele laughing) Aiurea laughing))

Leave a Reply

Your email address will not be published.