Ce fel de prieteni preferă zodiile!?

Berbec: Nu se înconjoară cu oricine Berbecul. Caută să lege prietenii cu oameni demni de el. Aşa că o să îl vezi pe Berbec interacţionând cu persoane care îi împărtăşesc părerile, statutul profesional sau hobby-urile. Leagă prietenii trainice şi stabile.

Taur: Încrederea în ceilalalţi este importantă pentru Taur, aşa că o să îl vezi doar în cercuri restrânse de prieteni, în care el poate fi sigur de loialitatea membrilor. Taurul consideră că jonglarea mai multor prietenii nu duce decât la dezamăgiri.Leagă prietenii apropiate şi cu substrat.

Gemeni: Este foarte uşor să legi o pritenie cu nativul acestei zodii,pentru că sunt firi relaxate, care foarte rar încep un conflict. Armonia şi comunicarea eficientă sunt atributele Gemenilor atunci când socializează. Le este uşor să găsească ceva în comun cu oricine.Caută să aibă cât mai mulţi prieteni buni.

Rac: Deşi este un semn zodiacal introvertit Racul are o personalitate jovială. Problema este însă că sunt pretenţioşi cu perosoanele pe care le lasă sî intre în cercul de prieteni. Atrag atenţia celor din jur cu felul de a fi, dar nu acordă oricui atenţie.Caută să lege prietenii puţine, dar de calitate.


Leu: Are nevoie să facă parte dintr-un grup stabil de prieteni, pe care să poată conta la bine şi la rău. Cu cât leagă mai multe prietenii cu atât se simt mai bine în pielea lor. Imaginea publică este foarte importantă pentru Leu, căci are un ego puternic.Caută să lege cât mai multe prietenii.

Fecioară: Preferă prieteniile cu oamenii care au aceeaşi viziune. Fecioara se poate înţelege şi cu cei cu opinii diferite, dar nu se va implica în relaţia cu ei, pentru că vrea să evite contrările de orice fel. Caută să lege prietenii intime.

Balanţă: Preferă un cerc cât mai larg de prieteni. Personalitatea Balanţei este uşor de modelat şi charismatică, aşa că atrage mai multe genuri de oameni. Acest nativ înţelege punctul de vedere al oricui, de aceea compania lui este la mare căutare. Caută să aibă un cerc cât mai larg de prieteni.

Scorpion: Este reticent în a lega prietenii pentru că îi câştigi cu greu încrederea. Sunt firi deosebit de sincere, aşa că nu se vor feri să spună ceea ce simt. Prietenii unui Scorpion trebuie să accepte acest lucru şi să nu îl vadă ca pe o nepăsare. Îşi ţine prietenii aproape, dar duşmanii şi mai aproape.

Săgetător: Acest native apreciază contrasturile, aşa că preferă să aibă prieteni cu trăsături opuse. Cu cât eşti mai contradictoriu, cu atât îl intrigi mai mult. Apreciază oamenii pentru ceea ce sunt şi caută să îşi extindă orizontul cu prieteniile variate.Se mută dintr-un grup în altul, pentru că nu îi place să fie asociat doar cu un anumit gen de oameni.

Capricorn: Îi place să fie el leaderul şi caută să obţină influenţă şi putere atunci când socializează. Trebuie să existe un sens în cazul fiecărei prietenii, aşa că încheie relaţii atunci când are ceva de câştigat. Preferă un grup solid de prieteni pe care să îl poată controla.

Vărsător: Are o îndrăzneală aparte şi caută să se înconjoare de oameni palpitanţi şi cu un anumit grad de originalitate. Fug de oamenii banali. Dacă l-ai convins să îţi fie prieten, Vărsătorul îţi va deschide orizonturile. Caută să lege prietenii care să le aducă beneficii.

Peşti: Acest nativ cântăreste din cap până în picioare un potenţial prieteni şi caută semne că relaţia va fi de bun augur, cum ar fi modul în care cei doi empatizează. De aceea Peştii nu au multe prietenii, dar cele pe car ele au sunt foarte profunde. Caută să lege prietenii intime şi de lungă durată.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Paul says:

  Nu prea merge la balanta… nu caut deloc un cerc cat mai larg, prefer sa fie prieteni putini, dar adevarati big grin

 2. rozy says:

  eu sunt berbec, ” Caută să lege prietenii cu oameni demni de el”, ai zice ca sunt cea mai mare fitalaughing
  eu caut, de fapt nu caut, gasesc prieteni cu care am aceleasi interese in general, am un grup restrans de amici si da, sunt prietenii stabile cele pe care le am. nu iti trebuie 100 de “prieteni”, 2-3 dar adevarati.

 3. In cazul meu, cel de peste big grin se potriveste de minune! happy

 4. Lilly says:

  cred ca ma inteleg bine cu toata lumea care vrea sa se inteleaga cu mine happy

  • addicted says:

   Pai uite ca un berbec mai sus spune ca nu se potriveste dar oricum se stie ca nu depind/e doar de asta. happy

   • Roxana Chita says:

    Am citit happy desigur ca nu mereu se intampla asa winking Pana la urma nimeni nu cauta, nu face selectie de la bun inceput, sa vada daca ” acesta imi va fii prieten bun, acesta nu “, iti dai seama in timp ce descoperi omul tongue Dar, ca sa o spun si pe-aia dreapta, eu nu raman prietena cu cineva care e total total diferit/a fata de mine, pentru ca n-as putea tine pasul, daca n-ar exista macar un punct comun winking

    • addicted says:

     ” Dar, ca sa o spun si pe-aia dreapta, eu nu raman prietena cu cineva care e total total diferit/a fata de mine, pentru ca n-as putea tine pasul, daca n-ar exista macar un punct comun ” – exact, tine de compatibilitate!

 5. nICO says:

  Partial adevarat.

 6. Cătălina says:

  Ca de obicei mi se potriveşte perfect laughing

 7. Diana says:

  De fapt la mine e exact invers; mă feresc cât pot de oamenii ca mine. Ador să am prieteni cât mai diverși și diferiți. big grin

 8. wzy says:

  foarte interesant imi place.

 9. wzy says:

  foarte interesant imi place.

Leave a Reply

Your email address will not be published.