De dragul soacrelor

Ştiaţi că astăzi este ziua internaţională a soacrei? Nu ştiaţi, huh? Dacă EA ştie şi aşteaptă răsfaţ??

Mother-in-law Day is celebrated in Poland on March 5. It is celebrated in acknowledgement of mothers in law help in solvening problems or support in bringing up children. For the first time Mother-in-law Day was celebrated in France in the 80s of the twentieth century. Initially it was media feast, currently this feast is gaining popularity as a family feast.

Le uraţi ceva? happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Cris-Mary says:

  Bun asa big grin Iar e una de nu stiam de ealaughing Aloo Roxwiki iti zic de acum ..sau Aliwiki big grin

 2. Mihaela says:

  Nu stiam, dar oricum, nu se serbeaza si la noi. happy Am oferit martisoare de 1 martie, voi cumpara flori pentru 8, si cred ca e de ajuns. Oricum, ma impac foarte bine cu viitoarea mea soacra, m-a ajutat mereu si este mereu alaturi de mine.

  • addicted says:

   E doar o chestiune de timp pana se va serba si la noi… Romanii se pliaza usor si cum mai avem nevoie de vreo cateva sarbatori comerciale nu-mi pot decat imagina ca astfel de ” sarbatori ” straine vor aparea si la noi!
   Ma bucur sa aflu ca te intelegi, la fel si eu.. Suntem ceva mai norocoase decat cei/cele ce nu le/se suporta! happy

  • addicted says:

   Dar si cand vei aveeeaaaaaaa. laughing)

   • Torden says:

    aaa… slabe sanse cu mine, nu-s genul care merge la altar si nici care crede in certificate de casatorie.
    Deci… nu tongue

    • addicted says:

     Cati ca tine n-au fost/spus asta….. laughing)) Am pe putin 3 prieteneni, mai ferm convinsi ca tine chiar. 2 deja au o relatie foarte frumoasa si au planuri iar unul are si-o fetita! happy

     • Torden says:

      @addicted… am aproape 38, am fost odata (acum multi ani) aproape de-a face pasul (cu o persoana care s-a dovedit a fi foarte… gresita). Faza asta cu “nu casatoria” a devenit un principiu de ceva vreme. Actul ala si bisericile or fi functionand pentru altii, poate, nu si pentru mine. Nu vad de ce-am fi toti la fel.
      Daca o femeie care-mi place ma vrea in viata ei, trebuie sa accepte stilul meu de viata. Si asta presupune (printre multe altele) sa nu fim casatoriti si sa nu locuim prea multe zile pe luna impreuna. Nu vad sensul statului bot in bot zi de zi, a pierderii identitatii intr-o relatie. Si in nici un caz nu vreau copii. Nu intr-o lume bolnava cum e cea in care traim.

      • addicted says:

       Nu e o regula pierderea indentitatii dintr-o relatie! happy Depinde de la persoana la persoana, tu nu esti genul de om care sa stea toata ziua bot in bot, eu sunt.. noi stam de 4 ani impreuna si mi-e de N ori mai bine decat cand stateam separat! Revin, depinde. Si fratele meu gandea la fel, trecand si el prin destule, a gandit asa pana a intalnit persoana potrivita! Nu era omul relatiilor, a casatoriei si a…. familie dar a devenit. Poate intr-o zi te va ” izbi ” si pe tine sau…. poate vei da de cineva ca tine.

 3. Laura Ana says:

  Nu am stiut, dar acum stiu de ce azi era asa de aglomerat orasul cat si in statia de autobuz laughing

 4. Să fie sănătoasă și să mă răsfețe la fel ca până acum!

  • addicted says:

   Deci te numeri si tu printre persoanele norocoase? happy Join us dear. Mie deja mi-a facut o listuta cu ce sa-mi trimita si nu stiu unde sa ma ascund de rusine desi mi-s extrem de incantata! big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.