Iubirea e ca Pasărea Phoenix!?

Un superb proverb bengalez spune: “Iubirea adevărată este că un vas de aur, dacă se sparge, se poate repara.” – adevărat, însă putem repara vasul iubirii doar dacă avem suficientă voința și iubire și chiar să-l curățăm de mizeriile trecutului, ca să poată străluci din nou!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Diana says:

  Adevarat! O dragoste adevarata poate trece de multe hopuri. Probabil ca una care s-a destramat inainte de termen nu este una intensa, adevarata – e mai degraba un fas. Sau de fapt atat i-a fost termenul…

  • addicted says:

   Exact. Eu/noi suntem cel mai bun exemplu dar bine nici nu a fost moarte de om adica nu a fost o ruptura groaznica dar a fost una ce pe altii i-ar fi putut duce la adio. Noi am ales alta cale si din fericire a fost una buna, una ce ne-a unit.

 2. Eu am o vorbă, ceva o dată rupt, a doua oară nu se mai poate lipi. Oricât de mult ai încerca, acea ruptură va exista. Un pahar spart nu se mai poate lipi perfect niciodată.

  • addicted says:

   Ma, stii cum e? Fiecare dupa propriile experiente… Nu e o regula sa nu se mai poata lipi, cum nu e o regula sa se poata lipi! De la un proverb la realitate de multe ori e si o cale lunga… Nu e totul atat de simplu precum un proverb dar nici imposibil. Cum i-am zis si lui Night0n ,depinde de multe!

 3. NightOn says:

  Din ce știu eu, aurul nu se sparge tongue Legat de refăcut…NU. Sunt de acord cu Mihaela Nistor. S-a rupt, pa și la revedere. Viața mi-a demonstrat asta cu vârf și îndesat și încă n-a terminat cu aceste demonstrații.

  • addicted says:

   Este un daca acolo…. Eu am reusit sa refac ce s-a rupt/spart, acum depine in cate bucati s-a rupt, depinde vointa, depinde de ce/cate te leaga de acea relatie, depinde de persoana/e etc.etc, depinde!

   • NightOn says:

    Ceea ce spui tu este un efort uriaș care, printre altele, înseamnă și renunțarea (mai mult din partea ta) la foarte multe și multe chestii peste care te hotărăști să treci cu vederea doar din dorința de a funcționa pe mai departe. Știu exact ce descrii tu aici și te felicit dacă într-adevăr ai reușit să pui la loc ce a fost rupt. Totuși, în anumite momente, când vezi că, practic, tu ești singura care încearcă să pună la loc și din partea cealaltă nu vezi nici cel mai mic efort…ce faci? Renunți complet.

    • addicted says:

     Nu, crede-ma ca in al meu exemplu nu am trecut peste mine, nu am calcat peste principii, nu am trecut peste, cu vederea ci efectiv, am lipit din pura dorinta, de la sine. Pentru ca sunteti diferiti ni se par unele lucruri greu de crezut….
     Eu nu vorbeam c-as fi facut asta SINGURA; nu, a fost reciprocitate, dorinta si vointa a venit din ambele parti!
     Cand trage doar unul, nu faci nimic si da,sfarsesti prin a renunta.

 4. Roxana says:

  Eu cred ca nu mai poate fii dragostea aia de la inceput, undeva se rupe filmul … O mai aprinzi putin ca sa-ti dai seama ca doar palpaie si aproape se stinge de tot …

 5. Ana Q. says:

  Nu stiu daca firul iubirii odata rupt se mai poate innoda si chiar si asa, vorba aia, tot ramane nodul.

 6. Gavriloi Adina-Mirabela says:

  Nici eu nu cred ca putem trece chiar peste orice.Cat ar fi de adevarata dragostea,nu mai este respect sau incredere,pa!Adica lasi de la tine,faci compromisuri,dar acel vas de aur ramane si cu fisuri,deci nu va mai fi la fel,niciodata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.