Giveaway 3 în 2

Am promis un nou Giveaway şi asta vă ofer. De data aceasta va fi vorba de 3 produse dar două premii! Îmi sunt dragi cititorii şi comentatorii fideli şi le sunt recunoscătoare pentru sfaturi, pentru zâmbele aduse, pentru TOT, prin urmare am decis ca unul din premii să fie exclusiv pentru ei; din păcate doar pentru cei din România.

Regulile sunt simple şi deja le cunoaşteţi:

– Like paginii mele de Facebook [ https://www.facebook.com/L0veAddiction ] + share Giveaway-ului – optional.

– Abonarea la feed-ul blogului [ http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=touchofadream ]

După ce aţi îndeplinit condiţiile trebuie să lăsaţi la acest post un comentariu ( UNUL, nu mai multe ) în care să specificaţi: numele cu care aţi dat like paginii de Facebook şi adresa de e-mail cu care v-aţi abonat sau o puteţi trece în căsuţa din comentariu dacă nu doriţi să apară pe blog ( verificaţi e-mail-ul şi CONFIRMAŢI abonarea ) şi link-ul către share-ul dat ( click pe ora publicarii, vă veţi duce într-o pagină separată de unde copiaţi link-ul şi îl postaţi in comentariu )

Ce ofer?

– O bijuterie – colier

Loţiune de corp Elmiplant pentru fermitate – “ imbunatateste elasticitatea pielii si o lasa vizibil mai catifelata si ferma dupa numai 7 zile. Formula ce patrunde usor in piele hidrateaza si tonifica printr-o combinatie eficienta de ingrediente naturale active. Complexul natural de ingrediente Lipofirm restabileste structura colagenului pielii, stimuland si regland micro-circulatia. Astfel, pielea devine mai neteda si isi redobandeste stralucirea. Avand proprietati tonice si de purificare, Uleiul de Mandarine imbunatateste textura pielii, redandu-i elasticitatea si supletea. ” – Loţiunea o folosesc şi eu împreună cu gelul anticelulitic Elmiplant şi sunt mai mult decât mulţumită de ambele produse.

În punga de cadouri se mai află un produs, cel care vă spuneam că este exclusiv pentru comentatorii/vizitatorii fideli( ei se ştiu, îi ştiu şi eu, evident ). Pe lângă regulile de mai sus, prima persoană care ghiceşte ce obiect se află în pungă îl primeşte!

Indicii: obiect unisex nici foarte mic, nici foarte mare, ce zilnic poate fi folosit/a.

Durata: 12-19 aprilie. Extragerea primelor produse se va face cu ajutorul site-ului http://randomizer.org/ . Câştigătorii vor fi anunţaţi în următoarele zile pe blog.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 36 Comments
 1. Dorina Mariana says:

  FB: Dorina Mariana
  Mail abonare: tarta_dorina[at]yahoo[dot]com
  Share: https://www.facebook.com/dorinamariana.tarta/posts/213360285443121

 2. BIANCA ROXANA ANITEI says:

  fb bianca roxana anitei
  e-mail biarox84@yahoo.it
  share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/363311907047893
  La un deodorant ma gandeam si eu..

 3. ela29 says:

  fb Msc Elena
  email elascumpik23@yahoo.com

 4. […] Giveaway s-au înscris 32 de persoane: 29 au participat pentru primul premiu şi 3 comentatori fideli pentru […]

Comments are now closed.