O zi – 3 dorinţe [ 1 ]

Toţi avem dorinţe, nu înseamnă că se şi împlinesc.

Toţi avem cel puţin o dorinţă care dorim cu ardoare o împlinim şi toţi avem cel puţin o dorinţă pe care, din varii motive, nu o putem realiza.. Este o chestie umana, toţi avem câte o jungla în noi, toti avem dorinte, nevoi, speranţe, indiferent cât de stranii ar fi ele. Astăzi, şi în fiecare săptămână, voi spune 3 dorinţe mai mari, mai mici, mai realiste, mai stranii.. mai greu sau chiar imposibil de împlinit.

1.

Pănă recent cocosul nu-mi făcea deloc cu ochiul însă mi s-au cam schimbat gusturile şi-a început să-mi placă! Prima dorinţă… să stau liniştită în bătaia soarelui şi să beau mojito dintr-un cocos.

2.

Nu-mi lipseste curajul, îmi lipseşte încrederea celor pe a căror mână mă las! Într-o bună zi însă o voi face şi pe asta, fie aici fie înafara ţării.

3.

Pizza… pizza, unul din motivele pentru care detest faptul că orice kg în plus se observă! Ador pizza şi-mi doresc să pot savura una de la mama ei, LA mama ei. Eheh.. într-o bună zi ajungem şi în Italia, poate mai devreme decât mă aştept.

Voi ce dorinţe sau pofte aveţi astăzi?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Cris-Mary says:

  Ce tare big grin Mi-as dori sa stiu sa: inot , sa ma dau cu bicicleta si sa fiu un pic mai curajoasa big grin

 2. Stefan says:

  Eu nu ma omor dupa cocos, dar acasa in Palermo am gasit o nuca (deja golita) si cu nitica inventivitate am transformat-o in scrumiera big grin. Mai apoi s-a crapat…am lipit-o inapoi.

 3. cristina says:

  Nu e greu, astazi imi doresc sa ma tolanesc la umbra unui copac, sa mananc popcorn cat incape pentru ca imi place si sa beau multa multa coca cola. vise vise

  • addicted says:

   Daca ai un organism care te ajuta atunci le poti face pe cele din urma intr-o zi. tongue Dor imi e si mie sa stau tolanita la soare, fara griji, fara stres, fara nimic.

 4. Lilly says:

  mie mi frica de sporturile extreme, nu-s de mine happy
  in italia vreau si eu, sa gust din bucataria italiana autentica happy hmmmmm

 5. nICO says:

  Eu vreau de cateva luni, de cand am vazut o experienta ca aceasta, sa ma dau cu parasuta si sa fac bungee jumping. happy Deocamdata, atat imi vine in minte in acest moment, legat de dorinte. Sper sa pun in aplicare macar una din cele doua. happy (solicitarea de mai sus e de la mine, de la 11:36)

 6. Aș vrea să îmi beau ceaiul sau cafeaua alături de viitorul soț, în fiecare dimineață, în altă locație! winking

 7. Vreau sa merg in vacanta,vreau un laptop nou,vreau sa ma mut la casa mea in vara asta!Cam materialiste dorinte….

 8. Mărgeluţa says:

  Si eu visez la bungee de cand eram prin liceu. De vreo cativa ani vreau si saltul cu parasuta. laughing Cine stie, candva….poate poate… winking

 9. […] nouă zi, un nou set de vise şi dorinţe, un gust dulce amărui pentru ceea ce pot şi nu pot să […]

 10. […] cât doreşti mai mult, cu atât ai mai multe dezămăgiri. Mi-am dorit să lenevesc, nu s-a întâmplat, să mănânc o zi întreagă popcorn, nici atât, dau apoi şi cântarul peste […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.