Prietenie fără cusur!?

“Nu rupe firul unei prietenii, căci, chiar dacă îl legi din nou, nodul rămâne ” – Octavian Paler

Prietenia este exprimarea sinceră şi fără rezerve a gândurilor şi simţirilor tale în faţa unei alte făpturi omeneşti, sinceritate totală şi dezinteresată în viaţa lăuntrică cea mai intimă, ca o încercare de retrăire în profunda simpatie a unei alte fiinţe omeneşti.

Prieteniile voastre cum decurg?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 24 Comments
 1. cristina says:

  Eu sunt praf la acest capitol s-au pierdut prieteniile.

 2. Mili says:

  nici eu nu stau prea bine la acest capitol…cu toate ca ma consider o prietena buna…

 3. Florin says:

  Vad comentariile de mai sus si imi spun ca barbatii pot tine o prietenie mult mai mult decat femeile.Femeile sunt mai rele.big grin

 4. Florin says:

  Addicted am un prieten bun care are o pisica pe care o cheama Fobia.Si cand iubita lui il lua in brate pisica se urca si ea in pat langa ei .Iubita lui dadea cu piciorul in pisica sa o dea jos din pat.Asa de posesive sunt unele femei.

  • addicted says:

   Dear God!!! Tipa aia trebuie sa consulte un specialist de era asa… pai cand va avea un copil si tatal il va iubi ca ochii din cap cum va face?In fine… din fericire nu toate sunt asa.

 5. Prietenia – un lucru ce nu se poate cumpăra!

 6. Diana says:

  happy Adevarul e ca am cateva prietene de suflet pe care incerc sa le tin aproape si incerc sa ma apropii si de alte persoane care cred ca merita.

 7. Mihaela says:

  Majoritatea decurg bine, dar asa, cam o data pe an, se demonstreaza ca unul din prieteni de fapt nu era un prieten adevarat. E trist, dar stiu ca nu mi se intampla doar mie. Probabil in zilele noastre e dificil sa fii sincer, sa nu invidiezi, sa nu barfesti, sa nu judeci pe cel de langa tine.

  • addicted says:

   Asa este. Eu ajung sa cred ca prieteniile adevarate in adevaratul sens al cuvantului le-am avut cand eram mici, cand stiam sa impartim, cand stiam sa dam fara sa asteptam mare lucru in schimb, cand nu stiam ce e barfa grava, cand habar nu aveam sa judecam decat dupa nr.de jucarii din casa, ….

   • Mihaela says:

    Asa e. In copilarie era altfel. Parca pe atunci mai usor era sa ne facem prieteni si sa ii si pastram. Acum e greu sa mai ai incredere in cineva, mai ales ca ne-am ars cu totii.

 8. eu sunt norocoasa din acest punct de vedere…

 9. NightOn says:

  Prefer să nu dezvolt prietenii. Prefer ca totul să rămână la stadiul de cunoștințe/amici.

  • addicted says:

   Daca ti-a iesit si iti iese te felicit,eu sunt mai “moale” insa in trecut eram si mai si.

   • NightOn says:

    Încerc să-mi iasă deoarece dacă ești “moale” este egal cu “ești un om slab” iar asta este o chestie de care profită 99,9% dintre oameni. Nu-ți închipui că am gândit mereu chestia asta așa, am fost și eu “moale” și asta m-a costat scump de-a lungul timpului. Bine, ceea ce spun eu este posibil ca mulți să înterpreteze gen “vai, îți e frică” însă nu este așa. Am hotărât să tratez pe toată lumea la fel și zic eu că este mai ok așa.

    • addicted says:

     Ai dreptate, de pe urma unui “om slab” se profita crunt…. Eu abia de cateva luni am inceput sa fac selectii, sa nu ma mai atasez asa tare de persoanele noi si sa ma limitez la amicitie. Vorba ta , este mai ok asa, mult mai ok si mult mai sanatos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.