RCA, RCA, RCA!

  Iată-mă din nou în căutarea unui RCA, de aceasta dată pentru cealaltă parte a familiei. Înţeleg c-ai mei au încredere în mine pentru că,vorba mamei: „le am cu calculatoarele”, dar nici să mă paseze şi la ai mei fraţi. Se pare că vor să işi ia simpaticii de ei maşină dar s-au pierdut printre actele necesare şi asigurările RCA, prin urmare au apelat la cea care i-a ajutat şi pe părinţi – la mine!

Trecând peste, din fericire nu-mi luă mult să găsesc ce căutam: un RCA ieftin cu livrare în maxim 48 de ore din momentul efectuării comenzii, prin curierat rapid. Uşor şi prompt.. fix la uşa casei lor!  Au întradevăr cel mai bun preţ de pe piaţă şi îmi place că oferta este variata, prin urmare fiecare îşi alege ce vrea, ce îi convine, ce îşi doreşte. Deasemenea, un lucru neîmaintâlnit dar şi tentant a fost faptul că acest RCA oferă reduceri care se acordă în tichete cadou care ” pot fi consumate oriunde se acceptă şi bonuri de masă şi pe ORICE vrei tu ” – ne asigură dânşii.

Înca un lucru bun îl reprezintă şi faptul că dacă eşti ameţit şi ai uitat unde ţi-ai pus asigurarea RCA sau mai rău, ai pierdut-o, nu trebuie decât să ai dovada că ţi-ai încheiat asigurarea RCA, să completezi un formular prin care să-i înştiinţezi iar aceştia îţi sar imediat în ajutor.

Ca şi concluzie, se pare că le-am găsit într-un timp destul de scurt fraţilor mei un RCA ieftin cu ofertă variată ce oferă seriozitate, ajutor, promptitudine, pe scurt: profesionalism!

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Gavriloi Adina-Mirabela spune:

    Norocosi frati ai !

  2. […] Petre; Aniela; Daniel; FJ13; Sebes Paul; Ellie Weiss; Carmen; Roscata; Rozy; Roxana; vacitim; Addicted; Pavel; Diana; Andera Y; Nice; Romania Europeana; Yamasha; B.D.; Max; Elena; Foto de inginer; […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *