Şunculiţă la pătrat

Să mai râdem puţin, să mai formăm câteva riduri de expresie pe suflet că astea prind bine, NOT! În fine, iată cum se desfăşoară o cursă cu tomberoanele:

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 17 Comments
 1. Florin says:

  Acum am vazut ca ai peste 1000 de persoane care au dat like la pagina ta de pe FB.Esti o forta a naturii.tongue

 2. Florin says:

  Nu e un compliment ascuns.Pur si simplu am ramas cu gura cascata.big grin

 3. cristina says:

  Cat pot fi de tari rolling on the floor))

 4. vienela says:

  1000 de like-uri??? Are dreptate @Florin.

  • addicted says:

   Mirarea voastra nu stiu cum sa o iau, ca pe un compliment ?Mie nu mi se par multi, 80% din ei sunt cei care au citit si inca citesc blogul…

 5. vienela says:

  Este compliment, normal. La mine pe blog intra 100 pe zi. crying

  • addicted says:

   Merci! blushing

   Grav era de nu intrau. happy Vei ajunge si tu sa treci de 100 si sa treci si de 1000 si de 2000, asa cum toti am facut-o. Pornesti de undeva, nu? Si oricum vara traficul in general pica, mai ales in vacanta, deci asteapta-te sa fie si mai putini. Iti spun din proprie experienta! tongue

   • vienela says:

    2000 mi se pare un vis indepartat… De cat timp ai blogul?

    • addicted says:

     De 5 ani teoretic insa am inceput sa scriu la modul serios de 2 ani, am trecut de la blogspot la .info iar acum de o sapt. la .ro happy Eu nu am sperat nici la 100 nici la 200 pt.ca nu credeam ca voi starni interes dar se pare ca am facut-o si o fac! Nu-ti privi blogul ca o sursa de trafic, important e sa o mica, comunitate, mana ta de oameni valorosi care mereu sa revina, sa te sustina, sa te sfatuiasca.

     Pentru mine acestia conteaza, nu cei care vin si pleaca….

     • vienela says:

      Am cativa care intra mereu pe blog, imi citesc postarile si comenteaza. Nu ma intereseaza traficul, desi m-am bucurat cand am crescut in zelist si cand mi-a crescut PR-ul. Dar 2000 mi se par foarte multi…

      • addicted says:

       Sa stii ca zelistul si pr-ul nu sunt atat de relevante, nu arata adevarata valoare a blogului respectiv…. Sunt bloguri de 20.000 de vizitatori unici cu un pr de 3 si o pozitie joasa in zelist! Depinde acum de cum privesc cei care te viziteaza aceste lucruri.
       Eu am fost si 100 in zelist, si in top 10 cele mai comentate bloguri, cu pr4 , acum sunt la 0 cu ambele pt.ca am trecut pe .ro si nu plang. laughing Altii in locul meu ar fi fost praf insa pt.mine nu sunt asa relevante, nu planuiesc sa fiu mare blogger, blogul fiind doar un hobby, un locusor al meu.

 6. vienela says:

  Stai ca nu inteleg. Daca esti pe .ro nu te mai baga in seama zelistul? Nu ti se calculeaza PR-ul?

  • addicted says:

   Ba da, ma baga in seama dar iti retreci blogul in zelist si incepi cu new entry treptat crescand ajungand ( sau nu ) la pozitia initiala.
   PR-ul revine dupa 3 4 luni la nr.anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published.