1 mai: Vacanţa ideală

Iată unde considera fiecare zodie că şi-ar putea petrece vacanta ideală de 1 mai si nu numai:

Berbec

Berbecul se plictiseşte repede, aşa că nu e genul care să stea pe o plajă, la soare, cât e ziua de lungă. Are nevoie de provocări care să-o testeze limitele fizice şi se odihneşte activ. I-ar plăcea o excursie la munte, care să includă o drumeţie, căţărări sau alte experinţe noi. Dacă are ocazia să descopere o altă ţară, o altă cultură, e cu atât mai bine pentru Berbec.

Taur

Taurul este pretenţios şi nu ai să-l vezi niciodată în Vama Veche, stând la un cort, pe plajă. Vacanţele la patru stele, cu all inclusive sunt preferatele lui, fie că e vorba de un concediu lung sau de o excusie de numai câteva zile. Dacă are ocazia să descopere şi ceva nou cu această ocazie, e cu atât mai bine.

Gemeni

Nativii din Gemeni se plictisesc repede şi au nevoie de noutăţi şi aventuri într-o vacanţă. Geamănul este genul care acum se decide să place, iar peste o oră este în tren cu un cort în spate, gata să exploreze primul vârf de munte ce îi iese în cale. Cu el nu ai cum să te plictiseşti, dar trebuie să fii suficient de activă şi în formă ca să ţii pasul cu el.

Rac

Racul este mai degrabă comod şi vacanţa ideală pentru el înseamnă leneveală cât e ziua de lungă. Nu ai să-l vezi nici în vârf de munte, nici cu cortul pe vreo plajă, dar nici nu este foarte pretenţios. O pensiune mică, bine ascunsă într-un decor idilic, este destinaţia ideală pentru el. Dar nu ar refuza nici o cameră de hotel din care să audă numai valurile mării.

Leu

Leul este pretenţios, dar mai mult ca orice îşi doreşte să fie în centrul atenţiei. Aşa că nu pleacă de acasă decât când ştie că undeva îl aşteaptă o cameră luxoasă şi nişte oameni gata să îi satisfacă cele mai absurde pretenţii. Nu este neapărat lenes, chiar îi place să descopere lucruri noi, dar în vacanţă vrea să fie cu adevărat rege.

Fecioară

Oriunde ar merge într-o vacanţă, nativul din Fecioară va găsi ceva de comentat. Chiar şi la cel mai scump hotel va observa tot felul de defecte minore, fiind un client de coşmar. De aceea, cel mai bine se simte chiar la el acasă, unde ştie că toate sunt aşa cum le vrea el. Preferă excursiile de o zi ca să aibă consolarea că la sfârşitul zilei va fi în patul lui perfect.

Balanţă

Balanţele adoră destinaţiile rafinate, cu iz cultural, dar şi pe cele boeme. I-ai fi greu să aleagă între Vama Veche şi Paris, de exemplu, pentru că îi place atât rafinamentul unui oraş romantic, cât şi libertatea unei destinaţii boeme. Oricum, o Balanţă nu o să meargă niciodată la Mamaia sau pe Valea Prahovei – sunt locuri prea aglomerate pentru gusturile sale rafinate.

Scorpion

Scorpionul nu este deloc pretenţios. Pentru el nu cpntează unde merge, ci cu cine merge. Dacă are compania potrivită e gata să plece şi în vârf de munte, dar şi la un hotel de lux. Tot ce vrea este ca în vacanţă să se simtă bine, să aibă parte de mâncare bună, privelişti frumoase şi distracţie.

Săgetător

Îi plac destinaţiile unde se poate simţi liber şi unde distracţia nu se opreşte niciodată. În rest, nimic nu contează. Cei mai înstăriţi pot alege Ibiza, ceilalţi pot alege litoralul românesc, însă cerinţele sunt aceleaşi: libertate, distracţie, nopţi pline, alcool şi niico grijă. E greu să ţii pasul cu neobositul Săgetător care pare să nu aibă nevoie niciodată de somn.

Capricorn

Destul de comod, Capricornul ar fi adeptul luxului dar nu ar fi atât de zgârcit. Mai rar o să vezi un Capricorn dormind la cort sau mergând ore întregi prin munţi. Vacanţa lui ideală este undeva pe o plajă însorită, în linişte şi pace. Pentru el vacanţa înseamnă relaxare şi odihnă, deci nu agrează cluburile, muzica la maxim sau familiile cu copii zgomotoşi.

Vărsător

Nu contează neapărat destinaţia, ci contează compania. Îi place să vorbească, să-şi împărtăşească opiniile şi de aceea ar prefera să viziteze mereu câte un loc nou, ca apoi să aibă despre ce vorbi şi ce povesti. Un loc plin de istorie, aflat undeva lângă o mare sau un ocean, ar fi idealul lui pentru o vacanţă.

Peşti

Şi el preferă marea, mai ales că nu ar rata pentru nimic în lume o plimbare romantică pe plajă. În rest, nu prea contează nimic, ci dar să fie cu persoana pe care o iubeşte. Dacă are de ales, preferă mediile familiare, unde se simte în siguranţă şi unde cunoaşte pe toată lumea. Nu îi place neprevăzutul.

Voi încotro plecaţi de 1 mai?

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. cristina says:

  Sunt taur dar de 1 mai stau acasa desi mi-ar fi placut sa ma tolanesc la soare tongue

 2. Cătălina says:

  Acasă sad
  La mine horoscopul se potriveşte ca-ntotdeauna big grin

 3. Mihaela says:

  Eh, se potriveste perfect! laughing Intr-adevar sunt comoda si nu agreez locurile (sau persoanele) zgomotoase. Din pacate de 1 mai stau acasa si invat (si mai tarziu si un pic de lucru, ca nu strica). Dar pot spune ca am iesit duminica la un gratar, primul gratar din acest an. Imi ajunge.

  • addicted says:

   Daca totusi ai facut ceva relaxant poti spune ca ai inlocuit ziua de astazi cu acea zi si tot e bine. happy Sa ai spor la invatat si eu voi lucra dar cu program scurt astazi. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.