Autosugestia

Subconştientul acceptă ceea ce îi este impus sau, cu alte cuvinte, ceea ce gândim în mod permament.

Încerc să nu spun niciodată ” Niciodată “, încerc nu spun niciodată “Mi-e imposibil să..” sau “Nu POT să…”, pentru că toate acestea, repetate, îşi fac culcuş în subconştientul meu iar acesta va lucra în aşa fel încât în situaţiile respective voi acţiona astfel încât să se întâmple să nu pot să fac un lucru sau să repar o greşeală, adică, pe scurt, să se adeverească credinţa pe care o are subconştientul!

Suntem liber arbitru iar bucuria şi bunăstarea ar trebui să fie primele opţiuni pe care ar trebui să le alegem cu orice ne-am înfrunta!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. vienela says:

    Conteaza foarte mult increderea pe care o ai in tine, de acolo pleaca pot sau nu pot.

  2. Oprea Ruxandra says:

    Eu ma gandesc la faptul ca ceea ce gandesti, aia atragi. Prefer sa gandesc pozitiv si sa mi se intample lucruri bune, decat sa il iau pe NU in brate si sa nu imi iasa nimic bine.

  3. NightOn says:

    În parte, ai dreptate. Ceea ce ai scris tu aici sunt chestiuni generale pe care le putem citi din N cărți. Cum pun mereu accentul pe partea practică, am ajuns la concluzia că a reuși să deslușim cărările subconștientului este, în adevăratul sens al cuvântului, o școală. Deci, mai avem foarte multe de învățat la acest capitol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.