Calculator online de calorii Oneden

” Bună addicted, iti spun asa pentru ca desi stiu cum te cheama imi place mai mult. tongue Vroiam sa iti spun ca articolele tale despre cum ai slabit mi-au fost de folos si m-au impins sa tin regim. Te rog daca vrei si daca stii sa imi spui cum iti calculezi numarul de calorii atunci cand mananci? Mc. Sa mai scrii astfel de articole. Pup. Ana „

Sincer nu credeam că mai este cineva interesat de articolele mele în care am împărtășit dorința de a slăbi și în care, în timp, am spus cum am reușit.

În primul rând trebuie să VREI! Totul pornește de aici, nu există nu pot, există nu vreau. Pasul următor ar fi să înlături tot ce știi că este dăunător și zilnic să-ți formezi un meniu din alimentele care îți plac pentru a nu ține un regim cu sila! Apa trebuie să îți devină cea mai bună prietenă, la fel și fructele, legumele și lactatele. Când ți-e poftă de ceva nu te abține, mănâncă dar în limita bunului simț. Nu spune nimeni că exlodezi dacă te limitezi la 2 pătratele de ciocolată sau 2 felii de pâine pe zi… Nu aduna pofte peste pofte pentru că ai să cedezi și vei „rupe masa”! Eu nu am mers nici pe principiul ” Calitatea, nu cantitatea, contează ” ci le-am combinat, calitatea trebuie să meargă mână în mână cu, calitatea iar dacă poţi face şi sport este şi mai bine. Tonifiază-ti pielea cu o crema anticelulitică ( eu am folosit  Elmiplant – Bodyshape ) şi beai ceai verde.

Trecând peste sfaturi, când am început regimul mi-am calculat greutatea ideală în funcție de masa corporală în kilograme, înălţimea în centimetri, sexul și activitatea fizică. Am aflat astfel câte kg ar trebui să am, câte calorii trebuie să consum zilnic și am trecut la treabă –NU DE LUNI ci de atunci! În 6 luni am slăbit 13 kg iar de 5 luni, mă mențin la aceeași greutate ( +/- 1 kg ) deşi nu mai ţin regim, dar nici la stilul de viaţă anterior nu am revenit. Nu mai ştiu şi nici nu mai vreau să ştiu, cum e să mănânci friptură cu,cartofi prăjiţi, o pungă de chipsuri sau o ciocolată întreagă etc. Tot ce mănânc acum mănânc cu bun simţ, mă limitez la puţin, cât să-mi potolesc pofta, să nu fac din asta un obicei la ordinea zilei şi să nu întrec numărul de calorii recomandate pentru a mă menţine.

Calculatorul de calorii online Oneden îl găsiți pe internet. Deasemenea, aveți și un tabel cu, caloriile alimentelor.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 21 Comments
  1. pinguuina spune:

    si eu am putina grija de meniu meu, dar pe langa asta merg aproape in fiecare zi la inot, vreo 1-2 ore.
    ca is de conceptia ca fara sport nu ajungi sa slabesti, si sa si ramai tot la fel chiar si de tii regim tongue

    • addicted spune:

      Esti norocoasa daca ai timp sa mergi la inot!
      Eu nu am putut si nu pot face sport din cauza problemelor de sanatate dar daca puteam face sigur treceam de cele 13 kg, in schimb merg foarte mult pe jos.

  2. ana spune:

    eu nu credeam ca vei lua in considerare mailul si pentru asta scuze tongue multumesc pentru sfaturi si raspuns deja am inceput sa mananc mai putin si sa beau mai multa apa si fac si sport

    • addicted spune:

      De ce sa nu iau in considerare mail-ul? Citesc orice primesc, chiar de este vorba de o critica, de o injuratura. happy Iti multumesc si eu pentru ca ma citesti si sa dai atentie sfaturilor si le consideri utile!

  3. Cris-Mary spune:

    Uff…de-as avea si eu unpic de ambitie de berbecut sa-ti urmez exemplul ..pt ca e musai ..nu ma mai suport asa cu kg in plus puse sad

    • addicted spune:

      Tu esti mai ok decat multe fete care chiar TREBUIE sa slabeasca, dragulici! Zii lui Marius ca de azi veti ocoli Mc`D si altele, bea apa cat cuprinde, umbla in masina cu fructe ( eu de as putea as umbla cu ele la mine dar n-am unde sa le pun laughing ) , si baga-te pe salata. Ma indoiesc ca nu vei reusi!

  4. Mihaela Nistor spune:

    Am tot promis că scriu și eu un articol despre cum am slăbit, într-un mod foarte sănătos. Dar timpul mereu îmi lipsește.
    Cel mai bun rezultat l-am obținut mergând săptămânal la medicul nutriționist, mers la salon de 2,3 pe săptămână, pentru masaj, electrostimulare și împachetări, câte 2 ore, și plimbări pe jos, și apa, da, apa a devenit cea mai bună prietenă!

    • addicted spune:

      Daca ai avut aceste posibilitati este mai mult decat bine. Eu nu le-am avut in timpul regimului si m-am limitat doar la alimentatie, mers pe jos si masaj dar acasa. Acum ma bate si pe mine gandul sa fac, cateva sedinte de electrostimulare, am vazut pe net la un salon aproape de mine un pachet tentant ce contine si sedinte de Fast Slim. ( 12 Sedinte Electrostimulare + 6 Sedinte Fast Slim BONUS ) 200 lei. Cum ti se pare?

      • Mihaela Nistor spune:

        Am slăbit atunci în 4 luni de zile 10 kg si dacă nu făceam și masaj riscam să am o piele urâtă. Și tot documentându-mă și experimentând am ajuns la concluzia, că pentru mine, aceasta este combinația perfectă. Acum am reluat ”distracția”, doar că de data aceasta am de dat jos doar 6 kg.
        Ai mai făcut electrostimulare? Sunt persoane care nu rezistă. Prețul este bun.

  5. Diana spune:

    Eu pana pe la 13-14 ani am avut cateva kg in plus, nu multe dar destul cat sa nu ma simt extraordinar cu mine. N-am incercat diete din simplul motiv ca nu ma pot abtine daca am pofta de ceva. laughing Anyway, de pe la 14 ani am inceput sa slabesc, fara sa vreau. laughing Si am tinut-o asa, in fiecare an mi se parea ca sunt tot mai slaba. La un moment dat am devenit paranoica si m-am dus sa-mi fac analizele pt ca ma banuiam de vreo boala incurabila. rolling eyes Acum am vreo 50 plus minus 1,2, dar cam in jurul numarului astuia ma invart. Depinde de sezon happy In ultima vreme m-am gandit, insa, sa mananc mai sanatos pt ca de obicei mananc toate prostiile. Sa nu mai zic ca beau mai des pepsi decat apa. worried Plus fumat.

    • addicted spune:

      De la varsta in care ai inceput sa slabesti ai devenit si mai norocoasa, din punctul meu de vedere. laughing Desi nici slab sa fii nu e tocmai grozav! Tu oricum arati f.bine si daca mananci toate prostiile si nu se vede la exterior e bine dar in schimb in interior…
      Si noi beam multa cola si ne-am lasat, a fost nasol la inceput dar ne-am obisnuit!

  6. Cătălina spune:

    Citind articolul tău m-am hotărât! Nu se mai poate!
    Mă apuc de slăbit!
    Mă duc mâine să-mi cumpăr gelul! Doamne ajută să slăbesc laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *