Ficţiune gramaticală

E trist ce se întâmplă, e trist pentru mine ceea ce văd… Au adus unii “dragostea” la rang de curiozitate turistică şi “a iubi veşnic” a ajuns pentru ei o ficţiune gramaticală!??

Trăiesc într-o lume în care lucrurile se năruie, inimile se schimbă la nesfârşit, iar timpul trece fără încetare! E trist…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. Oricât de ciudat ar suna, eu chiar cred că toate problemele pe care le-ai descris tu aici au legătură cu numărul de oameni.
  7mlrd. în loc de 3 -> need more food -> must work harder -> 50 hours/week -> no free time -> no time for love -> love=fictiune gramaticală.

  • addicted says:

   Nu e vorba de timp pentru ca asta oricum vine fara sa-i acorzi timp, e vorba de cum e privita de multi iubirea in ziua de astazi…
   Apropo, de nimic de fapt, cred ca ti-am dat add pe facebook. big grin

   • Știu la ce te referi că ‘vine fără să-i acorzi timp’. Eu mă refer la ce-ai zis tu inițial – “a iubi veșnic”. Nu poți să ajungi la așa ceva fără timp disponibil. Dar dacă te trezești la 6 și ajungi seara la 8 acasă, nu-ți mai arde de nimic. Iar dacă faci asta 5 zile/week, timp de …TOATĂ viața, atunci chiar că nu mai ai timp să respiri, darămite să iubești ca-n poezii? sad
    Mă simt onorat de ‘add pe Facebook’, dar nu cred că mi-ai dat mie. laughing Nu mi-a apărut nimic. Contrar aparențelor, adresa mea nu e Cătălin Ionescu. Dacă nu dăduseși add din greșeală, te rog să-mi spui și-ți mail-uiesc adresa. Hugs! Dar e cu Warning: Some of the pictures you may see, are not real. big grin Orice asemănare cu realitatea e pur întâmplătoare…tocmai pentru că my dark side e cam …vizibilă uneori, iar afro-americanul iese cam des la suprafață. laughing)))

 2. Torden says:

  … hmm… unii nu stiu ce e dragostea nici daca le este aratata cu degetul, @addicted

 3. Catalin says:

  Nu e vorba de numarul de oameni asa cum spunea cineva mai sus. E vorba strict de societatea in care traim si implicit de valorile la care se face raportul. Peste o societate bazata pe concurenta/profit egoismul este singurul stapan, el devenind o conditie a supravietuirii. Practic, in societatea de azi, dragostea este antagonica cu supravietuirea.

  Nu stiu daca dragostea este fictiune gramaticala intrucat sunt foarte putini cei care mai viseaza la implinire sufleteasca. Visele celor mai multi au azi tinte materiale. Dragostea a ajuns mai degraba un refugiu din calea nebuniei, o arma cu care individul reduce la tacere ultimele scrupule.

  • addicted says:

   ” Visele celor mai multi au azi tinte materiale ” – touche! Dragostea nici macar refugiu nu a mai ajuns… e o chestie de care multi se folosesc asta DACA reusesc sa o identifice!

 4. vienela says:

  Alea care se naruie imediat nu sunt iubiri, sunt altceva(tot iubiri de fapt, dar carnale- mama, vorbesc de parca as fi pocaita…winking. tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.