Noroc sau ghinion?

În viaţă nu există noroc – numim aşa întâmplările care credem că ne sunt pe plac. Câştigăm la loto şi ne cumpărăm o casă nouă, dar acea casă se mistuie într-un incendiu şi noi odată cu ea – a fost noroc sau ghinion?!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. A fost noroc. Nu stim cand murim si nu putem influenta asta. In schimb, putem influenta viata. Iar daca as avea bafta sa castig la LOTO (indiferent ce-as face cu banii), as considera asta noroc, chiar daca moartea mea ar avea legatura cu ce-am facut dupa ce i-am castigat. Si asta numai pentru simplul motiv ca as sti ca am trait asa cum am vrut, nu ascuns, plin de frica, in spatele unor decizii pe care as fi fost incapabil sa le iau.
  Personajul povestirii tale, intrebat fiind de reporteri big grin, la 1 minut dupa ce-a murit ars de viu: “Va pare rau ca ati cumparat casa cu banii de la LOTO?”, sunt convins ca ar raspunde: “Nu, pentru ca a fost un vis pe care am avut ‘norocul’ sa mi-l indeplinesc, si pe care l-am trait.” (i know i would…. winking )

  • addicted says:

   Ma, tu ai mereu raspunsurile bune, concrete, minunate la tine? In care buzunar le tii c-as avea nevoie de cateva. big grin
   Ai dreptate, pierzi mai multe din start daca nu incerci si nu iei ce primesti chiar de lucrurile sfarsesc prost/rau/groaznic!

 2. Lilly says:

  eu ctred si sustin ideea de noroc, daca am castigat la loto clar e noroc avand in vedere sansele happy
  asta numesc eu noroc sansa castigata happy

 3. Lilly says:

  nu stiu de ce m-a facut anonima laughing)

 4. rozy says:

  Amandoua, asta demonstreaza ca in viata nimic nu e gratis, nu te poti bucura de ceva ce ti-a venit de nicaieri happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.