Zeci de motive să zâmbeşti!

Un zâmbet este o modalitate necostisitoare de a-ţi schimba înfăţişarea” – Charles Gordy

” Nu am nici un motiv să fiu fericit/ă astăzi! ” – cred că toţi am auzit şi am spus asta destul de des. Chiar nu avem zilnic motive să fim fericiţi, să zâmbim? Dar oare simplul fapt că putem mirosi florile, că putem simţi atingerea persoanei iubite, pământul sub picioare, inima cum bate şi auzi rasetul unui copil, nu sunt motive de FERICIRE? Cei care nu mai au aceste simţuri, ce îţi mai pot spune atunci când tu te plângi de neajunsuri?

Ajung să devină importante când te vezi lipsit de una din ele… Dacă suntem constienţi de asta de ce nu le considerăm importante ACUM? Îţi poti vedea părintii, îi poţi auzi ţinându-ţi morala aia de care zici că eşti sătul/ă, poţi simti parfumul persoanei iubite, îţi poţi ridica nepoţii sau copilaşii în braţe… POŢI FACE ce alţii nu mai pot şi e păcat să preţuieşti ce ai avut când e prea târziu!

Să zâmbim şi să fim recunoscători, să zâmbim pentru CEILALŢI pentru că atunci când zâmbeşti îi faci pe cei de lângă tine să se simtă mai bine iar zâmbetul îmbunătăţeşte şi funcţiile sistemului imunitar şi nu în ultimul rând pentru că indiferent că te confrunţi cu o situaţie de criză, un zâmbet te poate ajuta să păstrezi o atitudine optimistă!

One hundred smiles” – colaj popart realizat din peste 150 de decupaje de dimensiune 40 x 30 cm, 150 de zâmbete pe care VOUĂ vi le dăruiesc.

Cât de des vă aşterneţi pe faţă un zâmbet sincer şi recunoscător?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. Max Peter says:

  Şi orice ZÂMBET este gratuit, nu costă! happy

 2. How to be happy, Cătălin Ionescu style:
  1. Drink 1 lt. water.
  2. Wait till you want to pee.
  3. Wait another 2 hours.
  4. Pee.

  Durează 2 ore, dar you can put a smile on any face cu ideea asta. big grin

 3. În cazul meu sadismul nu constă în orele de așteptare după consumarea lichidului, ci în faptul că într-adevăr beau apă în loc de…. —== B E R E ==— crying crying
  Așa că da…e o pedeapsă binemeritată. sad

 4. pinguuina says:

  noh ca in ultimul timp ma mai trezesc si eu cu un smile pe moaca.
  probabil articolul anterior ii de vina * al tau, tot pe tema asta.
  apoi cum sa nu imi fii draga?big grin

  • addicted says:

   Pai daca nu te-ai trezi stii cum as veni cu directie si m-as infinge in obrajii tai? Nici n-ai idee. big grin Cei care ma cunosc si sunt cu fizicul langa mine stiu saracutii cum e.
   NU avem voie sa stam mai mult de o zi blegiti pentru simplul fapt ca sunt oameni ce si-ar da si sufletul ( fara exagerare ) ca sa aiba ce avem noi caci daca deschidem bine ochii observam, ca pe langa cele enumerate de mine, avem o GROAZA de lucruri care de fapt nu sunt lucruri.
   Si sa stii ca draga imi esti si tu, clar, da? big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.