Ce vor barbatii cu adevarat!?

Nu am dezbat subiectul si am sa spun simplu ca barbatii isi doresc mai multe femei adunate in una singura! Chiar simplu, chiar adevarat. Desigur, nici femeile nu sunt mai departe, vor si ele un barbat galant, frumos, intelegator, independent s.a. Nu le gasim pe toate la partenerul nostru pentru ca NU EXIST perfectiune dar cu siguranta gasim ceva ce altii nu au dar vor.

Trecand peste, nu vroiam decat sa va arat o poza amuzanta ce spune clar ce isi doresc barbatii:


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Aniela Deby says:

  Grase nu vrea nimeni?laughing)

 2. Pato Basil says:

  e mult de discutat insa extremele nu-s ok… daca e foarte buna si foarte tampa…. nu m-as face sincer de rusine sa o am langa mine cu riscul de a deschide gura laughing

  • addicted says:

   Nici eu nu am vrut sa dezbat subiectul din aceleasi motiv. Decat prost dar aratos mai bine… pas! De ce sa ne facem noi de ras in momentul in care se incumeta sa deschida gura si sa-si acopere placutul ambalaj!? laughing

   • Pato Basil says:

    happy tocmai prefer si mai asa si mai asa, defecte avem cu totii. Plus ca depinde de gusturi mie nu o sa-mi placa probabil ce-ti place tie si invers deci nu prea e un sablon de perfectiune, universal valabil.

 3. Oprea Ruxandra says:

  Deci iar tragem concluzia ca de multe ori nu ne ajunge ce avem si ca mereu ne dorim mai mult. Vorbesc la modul general. Intotdeauna ceva lipseste, ne-am dori ca cel de langa noi sa intruneasca toate calitatile si sa fie perfect, desi toti suntem constienti de faptul ca perfectiunea nu exista. Cred ca cel mai important e sa ne bucuram de ceea ce avem, sa apreciem lucrurile bune si frumoase facute de partener si sa nu ne lasam ispititi de sani frumoasi, posterioare bombate si picioare lungi. Barbatii sunt pe moment atrasi de partea fizica a unei femei, dar cred ca pe termen lung isi doresc alaturi o femeie frumoasa dar care sa ii completeze din celelalte puncte de vedere.

  • addicted says:

   Faptul ca suntem constienti de toate astea nu ne opreste sa vrem mai mult/e, chiar si lucruri ce nu le putem avea. Asta ne e firea, in loc sa ne multumim cu ce avem si sa fim recunoscatori ne preocupa dorinta arzatoare de a vrea si de a avea mai mult si mai mult.
   Si barbatii si femeile intai sunt atrasi de ceea ce vad iar apoi incep “pretentiile” pe termen lung.

 4. Elena says:

  Daca ai vedea filmul Ungly true, cred ca ti-ai mai schimba putin parerea, viata in sine e neasptata, cred ca peste 90% in cazuri, fiecare fimeie sfarseste in a trai cu cineva pe care nu si l-ar fi dorit in urma cu cativa ani.

  • addicted says:

   Am vazut filmul dar nu cred ca ar fi vorba de 90% din cazuri, cred ca procentajul ar fi ceva mai mic… Ne maturizam si POATE ajungem sa realizam dupa cativa ani ca ne-am dori altceva. E logic sa nu mai corespunda ce ai ales in trecut cu ceea ce ai vrea!

 5. vienela says:

  Este o intrebare simpla. Inainte de casatorie cauta fete frumoase cu care sa se distreze, apoi cauta una cuminte, chiar daca nu arata ca Ileana-Cosanzeana. happy

 6. Cris-Mary says:

  Absolut adevarat !

Leave a Reply

Your email address will not be published.