Nu stii nimic!!

E usor sa deschizi gura si sa judeci o viata care nu e a ta ,care nu iti apartine si despre care pur si simplu nu stii nimic!

Uita-te la mine si judeca-ma in continuare! Te vei plictisi vazandu-mi zilnic aceeasi nepasare si acelasi deget. happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
  1. Probiu spune:

    E ceva in aer ca si Pinguuina are aceleasi „probleme” happy

  2. nICO spune:

    Cel mai usor e sa te uiti in gradina altuia si sa te apuce comentatul, ca slava Domnului la tine ” e curat „!
    E mai bine sa nu dai atentie… cei care nu sunt indreptatiti, mereu vor face asta! winking

    • addicted spune:

      Da, exact. E usor sa arati cu degetul spre altul si sa-l judeci in loc sa te privesti in oglinda! Am vazut ieri o replica interesanta ” multi ipocriti vad, chiar si in oglinda! „.

  3. pinguuina spune:

    chiar azi am reflectat la chestia asta, cu judecatu vietii altuia.
    desi mi-am implantat in creier ca o sa fac tot posibilu sa ma abtin cand vine vorba de a critica pe cineva, ori ceva ce nu are legatura cu mine, tot nu imi iese. parca uneori ii ceva involuntar.
    iau exemplu feelingu legat de andreea aia de la masterchef (in cazu in care te uiti).. deci daca-ar fi sa ma intrebe careva ceva de aia, din critici nu as scoate-o, si plus de asta, ca o nesimtita ce mi-s am urlat de bucurie cand am vazut ca a iesit din emisiune. – nici nu o cunosc, da nha, caracteru ala a ei mi-ai modelat parerea asta-
    si la faza cu atentia, ca nu dai atentie.. acuma sa nu fim chiar prefacuti. nimanui nu ii place sa se vorbeasca urat de el, si fiecare barfa si vorba afecteaza intr-un fel.

    io zic ca, chestia asta cu -uitatu in gradina vecinului- nu o sa se termine. asa-i firea omului.. ma vad si pe mine cateodata, desi incerc sa ma abtin, nu imi iese uneori.. si stai, io sigur pot spune ca incerc sa taclaughing sa nu mai vorbesc de cei pentru care chestia asta ii o placere suprema..

    kiss hug u lady

    • addicted spune:

      Asa e young lady, toti judecam si nimanui nu ii place sa fie judecat dar uite ca sunt care macar recunosc asta si incearca sa diminueze cumva chestia asta. Cat despre cei care simt o grava placere din urma criticelor si a judecatilor, sa le stea acea placere in partea dorsala! laughing Eu cand judec, de multe ori fara intentie, daca realizez intru 3m in pamant..

      hug you right back. kiss

  4. Așa de ușor e să judeci, să dai sfaturi. Și de obicei cei care judecă și dau sfaturi au o viață ce nu poate fi dată exemplu. Ei vorbesc din povești și teorie, dar viața lor este un dezastru.

  5. zdwub spune:

    Pentru toata lumea e usor sa judece…dar e extrem de enervant si deranjant cand lumea critica fara sa stie adevarul din spatele cortinei

  6. Calin Andreea Daniela spune:

    Asa sunt oamenii facuti, uneori sunt si judecatori si calai…

  7. meciuri live hd spune:

    Asa da, asta mai zic si eu site! Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *