Puterea ascunsa a zambetului

M-am obisnuit sa ii ajut neconditionat pe cei de langa mine si chiar si atunci cand nu mi-e bine smulg un zambet si-l daruiesc. Sunt perceputa ca fiind o persoana energica si optimista ( PREA optimista,spun unii ) si asa sunt in marea majoritate a timpului! In restul timpului, pentru a nu ii necaji pe cei din jur, maschez tristetea. Cred ca multi dintre noi fac asta de fapt si nu consider ca este ipocrizie.

Ca mi-e bine, ca mi-e rau ofer un zambet si celui ce a pierdut tramvaiul sau metroul, celui ce asteapta nelinistit la semafor atunci cand ploua. Le zambesc sincer pentru ca acesta este zambetul perfect si pentru ca stiu cat valoreaza un zambet!

Cand mi se intoarce gestul devin entuziasmata iar cand sunt entuziasmata sunt intr-o stare de joaca, iar cand sunt intr-o stare de joaca, pur si simplu imi vine sa…. zambesc, mai mult si mai mult!! Asta mi-s eu, vesnic cu zambetul mic pe mecluta si asa imi doresc sa ii vad si pe cei din jur.

Zambiti va rog caci eu va dansez! big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. MissRux says:

  Hahahah laughing Potatoes gonna potate big grinbig grinbig grinbig grin Recunosc ca am ras cu pofta cand am vazut cartofii dansatori big grin Exact asa sunt si eu, o persoana energica si optimista, pacat ca unii n-au aflat inca cat de mult valoreaza un zambat, de priviri urate sunt satula, stiu ca nu tot timpul avem chef de zambete, dar serios, chiar te fac sa te simti mai bine big grin Some people should try to smile more often laughing kiss

 2. vienela says:

  Zambim, zambim, dar ce faci cand intalnesti nebuni care interpreteaza altfel zambetul? laughing

 3. pinguuina says:

  tare faina animatia..
  in ceea ce priveste zambetu.. degeaba incerc..tot nu imi iesesad

 4. nICO says:

  Cand ti-am vazut pasii de acolo hee hee, m-a lovit un zambet de toata frumusetea! laughing Multumesc!

 5. Alice says:

  Ce-mi place sa stiu ca nu sunt singura care zambeste, doar de dragul de a molipsi si pe altii cu optimism big grin

 6. Cătălina says:

  Şi eu de multe ori îmi ascund tristeţea. Şi aşa majoritatea au problemele lor, de ce să le ofer alte probleme când pot să le dau un zâmbet ? happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.