Sfarsit….. de saptamana.

 Pentru multi dintre voi “vineri” inseamna inceperea zilelor libere, pentru cei ca mine inseamna… o alta zi. Fac zilnic aceleasi lucruri, de luni pana duminica sunt treaza de la 8 si-s prezenta in fata calculatorului pana la 3. Cu un ochi pe blog, cu altul pe Facebook, imi fac treaba si ma gandesc la ziua urmatoare ce “suna” la fel. Pare monoton si este insa mie-mi place aceasta monotonie! Nu-mi bazaie nici un sef pe la urechi, pauza iau cand si cat vreau , e o dulce monotonie.

Vinerea asta insa, am asteptat-o crunt, daca totul iese cum am planuit, duminica sau cel tarziu luni dimineata vom fi in Bucuresti!!! Tin pumnii stransi si ma rooooog sa ajungem cand ne-am propus acasa.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  • addicted says:

   Inca nu, speram ca maine seara sa ne vedem plecati. big grin Eu deja nu mai am rabdare! Niciodata nu mi-am dorit atat de mult sa vad trenul ce duce spre Bucuresti. laughing

 1. Mihaela says:

  Cam asa e si programul meu, de luni pana duminica acelasi lucru, de data asta invatat. Dar si eu imi iau pauze cand doresc si fac tot posibilul sa-mi programez timpul cum pot mai bine, ca sa mai am timp si de iesit sau facut treburi prin casa.
  Nu stiu insa daca as putea sa o tin asa inca mult timp. Stiu ca in august vine vacanta si asta ma motiveaza sa mai am putere, sa continui cu acest drum.

 2. Denis says:

  Consideră-te norocoasă că ai un serviciu uşor şi comod.

 3. Cris-Mary says:

  big hug Va tin si eu pumnii cat de stransi big grin Imi este dor de un bowling big grin

 4. zdwub says:

  Esti o persoana norocoasano talking si tin si eu pumnii stransi tongue

 5. vienela says:

  Vestile proaste circula repede, astea bune au ajuns cam tarziu la mine. Sau am ajuns eu tarziu pe aici? A iesit cum ai planuit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.