Sfaturile celor de jur

E clar, la oferit sfaturi suntem pe podium, la tinut cont de ele… undeva in coada!

Cand vom invata sa ne impunem propria opinie si cand sa ascultam de altii? E ok sa asculti de sfaturile celor din jur dar nu e ok sa iti dai la o parte ceea ce crezi tu despre situatia in care esti. Cand tii cont de ce iti spune lumea si le permiti sa gandeasca in locul tau, nu mai ai nici o scuza cand gresesti. Va fi 100% greseala ta din care nici macar nu vei iesi cu o lectie invatata.

Sa nu uitam faptul ca 90% din oamenii din jurul nostru nu stiu sa asculte, ei doar se avanta pur si simplu! Sfatul meu, de care tin si eu cont, va fi mereu acelasi: gandeste de N ori inainte sa faci un lucru , intoarce-l pe toate partile, cere o PARERE si ai grija, pentru ca NUMAI tu stii totul cu adevarat.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. zdwub says:

  ehehe…la mine e usor in teorie si greu in practica intr’o anumita situatie…de cate ori n’am zis ca nu o sa’mi mai pese, nu o sa ma mai influenteze nimic…dar cand sunt fata in fata uit si actionez impulsiv…

  • addicted says:

   Da, cunosc. Toti spunem chestii pe care sfarsim prin a nu le (mai) face pentru ca actionam impulsiv insa na, depinde si de situatii! E bine totusi sa faci si ca tine dar si ca cei din jur, sa fii undeva la mijloc.

 2. vienela says:

  Eu sunt in extrema cealalta. Fac doar cum mi se pare mie bine, fara sa tin cont de parerea nimanui. Macar cand gresesc stiu ca este doar vina mea, a prostiei din capul meu. laughing

Leave a Reply

Your email address will not be published.