Suntem inspaimantati!

„Adevarul n-are teama de judecata iar noua ne tremura picioarele la prima minciuna!

Oamenilor le este frica ca spuna adevarul, sa spuna „nu”. Insa tocmai asta e rezistenta iar asta nu inseamna a fi un tiran, inseamna a avea coloana vertebrala.”

 – Kiyosaki


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. vienela spune:

  Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca cei cu coloana vertebrala sunt pe cale de disparitie.
  Dar poza imi da o stare de bine, pisoiul este atat de simpatic, ascuns sub palarie. laughing

 2. Probiu spune:

  Usor usor ne transformam in nevertebrate

 3. zdwub spune:

  Eu apreciez o persoana care are curajul de a spune ce gandeste si mai ales de a spune „NU” cand este cazul….iar pisoiul…ce sa zic…este mult prea simpaticlove struck

 4. Kadia spune:

  cu adevarat tiran e pisoiul de sub palarie. El stie si poate, dar face doar ce-l taie capul!

 5. Mariana spune:

  Sa stii ca te contrazic pentruca mi s-a intamplat de multe ori ca daca spuneam adevarul, faceam rau cuiva din jurul meu,in special colegilor si eu nu am putut face asta niciodata.Am spus o minciuna–sa spunem de necesitate, dar am ramas cu sufletul impacat ca prin asta nu am facut rau nimanui.Traim intr-o lume (jungla ) si poti adopta calea dreapta doar daca esti undeva intr-un loc pustiu .In rest trebuie sa te adaptezi.
  Eu am trait in Epoca Ceausescu si de multe ori ma intrebau la facultate „cei abilitati cu asa-ceva”,intr-o camera mai ascunsa daca stiu vreun coleg care asculta Radio Europa Libera;evident ca stiam foarte multi colegi care faceau asta ,dar le-am spus ca habar nu am de acel post sau radio sau ce este.
  Au zis aia unul catre altul asa:”Hai ba sa plecam, nu vezi ca asta este varza,habar nu are!!!.Cu atitudinea aceasta am putut razbi mult mai usor in viata

  • addicted spune:

   Stiu si cunosc faptul ca uneori adevarul spus in fata doare, la propriu insa daca stai bine sa te gandesti cumva candva tot se afla si tot acolo duce. De multe ori nu facem decat sa-l amanam, de dragul celor din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *