World Press Photo Romania

Acum cateva saptamanii mi-a fost indeplinita, de EL, o dorinta, am luat parte la RoNewMedia, evenimentul de care va vorbeam aici. Nu am sa intru in detalii pentru ca as devia crunt si am sa spun doar atat: am fost un copil fericit timp de 20 de minute in care am vizitat expozitia World Press Photo.

Fiind un photo enthusiast nici nu aveam cum sa ma bucur, doar am luat parte la cea mai importanta expozitie de fotojurnalism la nivel mondial.

“World Press Photo România este o iniţiativă a Fundaţiei Culturale EIDOS, fondată de fotograful Cristian Movilă – cunoscut mai ales pentru numeroasele sale colaborări cu publicaţii internaţionale precum Newsweek, The New York Times Magazine sau National Geographic. “

Cei care doresc sa vada cele peste 170 de lucrari premiate in cadrul acestui eveniment ,pot merge in spatiile noului sediu al Bibliotecii Nationale a României, pana la data de 10 iunie 2012, de luni pana duminica, intre orele 10:00 – 20:00. Va garantez ca merita!

Poza realizata de Jonny Haglund - O tanara fata Wagenya pescuieste folosing o metoda straveche. Este considerata cea mai buna metoda de a pescui fara a pierde hrana!

Mai multe poze voi pune la rubrica Life in pictures de maine.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. vienela says:

    Maine, ca este deja ora 3 noaptea, nici nu mai vad bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.